Conor McGregor on maruvihane – UFC president kutsus võitlejat liiga väikeseks

Postimees Sport
Copy
Conor McGregor.
Conor McGregor. Foto: STEVE MARCUS / REUTERS

Väidetavalt on professionaalne vabavõitleja ja poksija Conor McGregor välja vihastatud, kui Ultimate Fighting Championship’i juht Dana White ütles, et tema arvates on McGregor liiga väike, et Jorge Masvidaliga võidelda.

Masvidal nimelt võistleb -77 kg kaalukategoorias, mis on McGregori kergkaalu -70 kg kategooriast tunduvalt raskematele meestele, võttes arvesse veel seda, et võitluse päeval kaaluvad võistlejad tavaliselt rohkem, kui kaalumisel.

Business Insider vahendab, et Masvidali näol on tegemist ka end kõige kiirema nokaudiga UFC ajalukku kirjutanud võitlejaga. Ta lõi põlvelöögiga nokauti oma vastase Ben Askren’i vaid viie sekundiga.

Kui Masvidaliga arutati võimalikku kohtumist Conor McGregoriga, ütles Florida päritolu võitleja, et lõhuks McGregori näo lihtsalt teenitud palgatšeki nimel rõõmuga. 

Dana White aga seda kohtumist eriti reaalseks ei pea, kuna tema sõnul on varem veel madalamas kaaluklassi võistelnud McGregor liiga väike, et Masvidalile vastu saada. Business Insider sai White’ilt konkreetse kommentaari: «Mina arvan, et Masvidal on tema jaoks liiga suur, Conor ei nõustu. Seega, Conor ei olnud õnnelik, kui ma ütlesin, et Masvidal tema jaoks liiga suur on.»

Ta lisas veel: «Ma olen seda miljon korda öelnud ja ütlen veel – see mees võitleb kõigiga ja mind ei huvita, kas ta on vihane või mitte. Mina arvan, et Masvidal on Conori jaoks liiga suur. Kui me kunagi sinnamaani jõuame, et võitlus võiks toimuda, olen kindel, et see on miski, mille pärast me Conoriga vaidleme.»

White’i sõnul on nad McGregoriga suhtlenud 31-aastase sportlase tagasituleku teemal ning McGregor võtab praegu otsustamisaega ning jälgib, mis juhtub UFC 242 Nurmagomedov vs. Poirier matšil. Eesoleval kohtumisel hakkab Nurmagomedov oma tiitlit kaitsma Araabia Ühendemiraatides toimuval võistlusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles