On alles tegelane! Hirv trügis paari kihluspiltidele

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy

Pole just igapäevane, et hirv fotosessiooni ajal ennast pildile üritab suruda, kuid just nii ühe paari kihluspiltide tegemise ajal juhtus.

Fotograaf Eldina Kovacevic jagas oma Facebooki lehel vahvat vahejuhtumit, mis ühe paari fotosessiooni ajal Michigani osariigis aset leidis. Nimelt soovisid Dori Anne ja Austin Swierch oma kihlumise puhul teha fotosessiooni looduses, kuid kõigile üllatuseks ei olnud nad ühel hetkel pildil vaid kahekesti. Vahepeal oli asja uurima tulnud üks karvane tegelane - hirv isiklikult.

«Too hirv on piirkonnas tuntud, sest ta on väga sõbralik, aga meie seda tol hetkel ei teadnud,» ütles Dori lehele Yahoo Lifestyle. «Me olime väga hirmul. Ma arvan, et ma pole kunagi tundnud, et Austini süda nii kiiresti lööks,» lisas Dori.

Esimesena nägi hirve tulekut fotograaf Kovacevic, kes ütles paarile, et nad paanikasse ei satuks. «Hirv tuli nende selja tagant ja nuusutas Austini õlga. Ma nägin Austini näost, et ta on paanikas. Ma ise olin ka hirmul ja üritasin mitte liigutada, kuid siiski tahtsin mõned pildid saada» ütles Kovacevic.

Keegi vahejuhtumi käigus viga ei saanud ja paar sai mälestuseks eriti erilised pildid. Lõpp hea, kõik hea!

Kõnealused fotod:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles