Augusti Jalkas: Peeter Klein noolib Kaljus üha enam mänguaega

Postimees Sport
Copy
Augusti Jalka esikaas.
Augusti Jalka esikaas. Foto: EJL

Värske Jalka kaaneloos räägib oma senisest karjäärist Nõmme Kalju mängumees Peeter Klein, kes loodab üha enam Eesti meisterklubis mänguaega saada. Indrek Schwede peatub peatoimetaja kolumnis koondise uue peatreeneri Karel Voolaidi mõtetel, lugeja küsimustele vastab võõrsil kasvanud ja mänginud väravavaht Andreas Vaikla.

Suures noortejalgpalli loos analüüsivad Norbert Hurt, Mart Poom ja Ott Meerits väidet, et eestlased küpsevad aeglasemalt. Kokkuvõttes leitakse, et sellel uskumusel pole tõepõhja all.

Premium liigas heidame pilgu sellele, kuidas on uuel ametipostil hakkama saanud Flora, Kuressaare ja Paide klubide kogukonnajuhid, rannajalgpallis aga vaatame, kuidas vaid paari aastaga ehitati üleujutatud heinamaale rannaspordialade piirkond, mis peaks tulevikus silmad ette tegema ka suurriikidele.

Naiste jalgpalli rubriigis saab sõna Jana Pipar ja loomulikult ei saa naiste jalgpallist rääkides üle ega ümber rekordeid purustanud MMist.

Treeneritööst räägib endine noortekoondislane Erik Listmann ja luubi all on Tallinna Kalevi mängumees Markus Vaherna. Lõpuloos vaatame tagasi Eestit mullu külastanud suursugusele Madridi Reali näitusele.

Postritel on Meistrite liiga võitja Liverpool, naiste maailmameister USA ja Narva Transi väravavaht Marko Meerits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles