Väätsa küla peab maha suurejoonelised pulmad

Emily Bollverk
Copy
Väätsa kortermajade festivalil on alati ka hästi süüa saanud. Pildil jagab head ja paremat Heike Laurimaa.
Väätsa kortermajade festivalil on alati ka hästi süüa saanud. Pildil jagab head ja paremat Heike Laurimaa. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel laupäeval tuleb taas Väätsa kortermajade festival. Tänavuse festivali läbiv teema on pulmad. «Otsige aga välja pulmakleidid ja lipsud-loorid ning tuletage meelde traditsioonilised tegevused, sest neil kõigil saab selles päevas oma koht olema,» seisab üleskutses.

Festival avatakse tavaks saanud rongkäiguga, mis algab Paide tänava majade juurest. Päevast ei puudu ka pika laua taga istumine, lisaks elatakse kaasa pruudirallile, korraldatakse majadevaheline orienteerumine ja jalgpallilahing ning toimuvad põnevad tegevused lastele, piiluda saab ka elamustekeldrisse. Loomulikult on traditsioonilisi hitt-tegevusi ka muusikasõpradele, teatrihuvilistele ja gurmaanidele.

Selle aasta festivali läbiv idee sündis juba möödunud aastal, kui ettevõtmise üks eestvedaja Laivi Pilipenko päev enne festivali pulmas käis. «Nii tärkaski järgmisel päeval keset festivalimelu mõte, et järgmise festivali võiks teha pulmateemalise,» rääkis Pilipenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles