Mäkinen Rovanperä Toyotaga liitumisest: Kalle on näidanud head minekut

Postimees Sport
Copy
Kalle Rovanperä.
Kalle Rovanperä. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Võidusõitjate üleminekuturul on kätte jõudnud aasta kõige kuumemad ajad. Suurim tähelepanu on Ott Tänaku peal, aga ka Kalle Rovanperä saab spekulatsioonides oma koha.

Autoralli maailmameistrivõitluste sõitjateturul on kätte jõudnud hooaja kulminatsioon. Hetkel vaatavad kõik Toyota poole ning kesksel kohal on Ott Tänak.

Toyota boss Tommi Mäkinen üritab eestlast enda meeskonnas hoida, aga kosilasi on saarlasel veelgi. Tänaku vastu on suurt huvi ülesse näidanud ka eestlase kunagine kodumeeskond M-Sport, vahendab Ilta-Sanomat.

Tänak ise on kommenteerinud, et tal on laual mitmed pakkumised. Eestlane on varasemalt avaldanud soovi leping enne Soome rallit ära sõlmida. Nüüd on situatsioon muutunud.

«Alustasin läbirääkimisi üsna varakult, aga asjad on osutunud natuke keerulisemaks kui eeldasin. Otsus ei ole kerge ja võtab aega, loodan, et see siiski juhtub varsti.»

Tommi Mäkinen sõnul on läbirääkimised Tänakuga üsna kaugele arenenud. Lisaks Tänaku jätkamisele, on Soome meedias juba mõnda aega räägitud Kalle Rovanperä võimalikust Toyotaga liitumisest.

Mäkinen Rovanperäst «Kalle on teinud WRC 2 sarjas head sõitu ja olnud kõrges konkurentsis. Kui ta tunneb, et on piisavalt kogenud, siis muidugi peab ta oma karjääris edasi liikuma. Mina ei oska öelda, millal või kas see juhtub,» lisas Mäkinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles