Ott Tänak: oleme Soome ralliks nii hästi ette valmistunud kui võimalik

Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Ott Tänak (Toyota) lõpetas Soome ralli esimese kiiruskatse teisel kohal, kuid tunnistas, et täna ootab teda ees raske päev.

«Harju katse on alati eriline algus rallile ning see on tegelikult päris keerukas, aga läbisime selle hästi,» kommenteeris Tänak ralli esimest katset.

Samuti kinnitas rallisõitja, et võistluseks ettevalmistus möödus hästi. «Testikatse läks hästi ning meil ei olnud seal ühtegi probleemi. Soome ralli eel oli meil väga hea test siin ja Rally Estonial osalemine tuli kindlasti kasuks. Ma usun, et oleme Soome ralliks nii hästi ette valmistunud, kui võimalik.»

Tänak tunnistas, et täna tuleb raske päev ning nad peavad koos kaardilugeja Martin Järveojaga tegema tugeva päeva. «Hetkel paistab kõik hästi, aga ma olen kindel, et meid ootab ees kõva lahing. Tänane päev saab olema raske, sest peame esimesena rajale minema. Proovime olla keskendunud ning teha tugeva päeva.»

Tänak võitis eelmine aasta Soome ralli ning asub seda tänavu kaitsma. MMi üldarvestuses hoiab ta hetkel esimest kohta 150 punktiga. Talle järgnevad Sebastien Ogier (Citroen) 146 ning Thierry Neuville (Hyundai) 143 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles