Pehme Sisustus rannavolle etapil osales selle suve rekord arv inimesi

Rauno Uusleer
Copy
Rannavollel osalejaid on igal etapil üha rohkem.
Rannavollel osalejaid on igal etapil üha rohkem. Foto: Elizabeth Lindjärv

Eile õhtul toimus Väätsa rannavolleplatsidel Pehme Sisustus rannavolle järjekordne etapp. Sellel korral tulid kohale 53 inimest, mis on selle suve rekord.

Võistluse eestvedaja ja IMsport/ Järvamaa peatreener Ilmar Mõttus kirjutas oma Facebooki lehel, et tulevikku vaadates on plaan laieneda veelgi. "Seerjavõistluse suur populaarsus, õhtuste harrastusmängijate hulk ja Väätsale teed leidvad suvised võrkpallilaagrid on viinud mõttele, et hädasti oleks vaja teha kolmele suurepärasele väljakule neljas lisaks. Mõtted selles suunas juba liiguvad ja kui kõik hästi läheb, siis uuel kevadel ongi platse 4."

Eilsel turniiril moodustati 17 võistkonda, mis paigutati kolme alagruppi. Omavahel mängiti läbi üks geim 15 punktini. Alagruppidest moodustusid välja play-off mängud, kus kaotajad pidid tee koju leidma. 

Õhtu parimateks tunnistati Aksel Õunapuu, Kristjan Kivisaar ja Kristofer Virkoja. Teise koha saavutasid Kaimar Männigo, Kalev Helenurm ja Sandra Perillus. Kolmandaks tulid Taivo Kivimäe, Rene Uukareda ja Getter Rang.

Peale mänge toimunud täpsusservimise, mille auhinnaks oli 50 eurot, võitis Marko Virkoja.

Järgmine volleõhtu toimub juba järgmisel neljapäeval. "Toimumiskoht selgub mängupäeva kella kolmeks. Võimalikud varjandid on Paide Muusika- ja Teatrimaja parklas või Väätsal. Jälgige Facebooki, kirjutage Messengeri või helistage," lisab Mõttus.

Osalejad ilusat ilma ja rannavollet nautimas.
Osalejad ilusat ilma ja rannavollet nautimas. Foto: Eva Männigo
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles