PERSOON: Sander Armus – politseinik, kellele võib lehvitada

Kristina Õun
, Reporter
Copy
EI MAKSA HIRMUTADA: Sander Armus leiab, et lapsi ei peaks politseiga hirmutama, vaid neile selgeks tegema, et politsei poole võib alati oma murede ja küsimustega pöörduda.
EI MAKSA HIRMUTADA: Sander Armus leiab, et lapsi ei peaks politseiga hirmutama, vaid neile selgeks tegema, et politsei poole võib alati oma murede ja küsimustega pöörduda. Foto: Kristina Kretova/Saarte Hääl

Tähelepanelikumad kodanikud on märganud, et kohalikku politseikaadrisse on lisandunud noor mundrikandja. Tegemist on Saaremaalt pärit noormehega, kes tõdeb, et kodukohta tõmbas teda missioonitunne. Tema sõbralik ja avatud olek konflikte ei soosi.

SANDER ARMUS

Sündinud 20. veebruaril 1993 Kuressaares

HARIDUS

  • Kärla põhikool 2000–2009
  • Saaremaa ühisgümnaasium 2009–2012
  • Tallinna tehnika kõrgkool 2012–2014
  • Ajateenistus Tapal 2015–2016
  • Sisekaitseakadeemia 2016–2019

TÖÖ

  • Politsei- ja piirivalveameti Kuressaare politseijaoskond 2019–… 

Sander Armus ei mõelnud kunagi, et hakkab tulevikus politseinikuna leiba teenima. Kärlal üles kasvanud ning Kärla põhikooli lõpetanud Armus suundus edasi Saaremaa ühisgümnaasiumisse ning jätkas kooliteed Tallinna tehnikakõrgkoolis hoonete ehituse erialal. “Kaks aastat käisin ära. Aga tundsin, et pole tegelikult ikka päris see, mida ma südames teha tahan. Võtsin järele mõtlemiseks aastaks akadeemilise, kuid see aasta sai kuidagi kiiresti läbi ja järele polegi eriti jõudnud mõelda,” rääkis Sander.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles