Endine Chelsea jalgpallistaar hakkab noorsportlaste mentoriks

Postimees Sport
Copy
Claude Makelele
Claude Makelele Foto: Reuters Staff / REUTERS

Varem Chelsea klubi ridades mänginud vutistaar Claude Makelele on otsustanud oma endisesse koduklubisse naasta, kuid seekord mitte mängima, vaid noorpalluritele nõu andma.

Makelele ei ole uudisteportaal AFP andmetel Chelsega seotud olnud 11 aastat, kuid läheb nüüd tööasjus sinna tagasi. Alates sellest, kui Makelele oma mängijakarjääri 2011. aastal lõpetas, on ta treenerina töötanud näiteks Paris Saint-Germainis, Bastias, Swanseas ja Eupenis.

Makelele kommenteeris oma tagasitulekut AFP-le: «Ma olen väga õnnelik, et saan tagasi koju tulla. See klubi andis mulle väga palju ning lõpuks saan ma midagi tagasi anda, et aidata noori Chelseea mängijaid, kes unistavad jalgpalluri karjäärist.»

«Ma tahan kogu oma kogemust kasutada nende aitamiseks, et nendest saaksid professionaalid igas aspektis ja ma ootan juba pikisilmi, kunas ma alustada saan,» lisas ta.

Chelsea direktor Marina Granovskaia sõnul on ta kindel, et Makelelel on noorsportlastele suur mõju ning tal on väga hea meel, et ta nende ridadega taas liitub.

Granovskaia: «Tema pikk ja edukas karjäär väljakul, millele lisandub veel tema võitjahing ja treenerikogemus viimastel aastatel, teeb temast ideaalse inimese, kes oma teadmisi noortele edasi peaks andma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles