Kuueaastasele lapsele otsa sõitnud jalgrattur lahkus sündmuskohalt, laps viidi haiglasse (12)

Postimees
Copy
Politsei kahtlustab pildil olevat jalgratturit lapsele otsa sõitmises ja sündmuskohalt lahkumises.
Politsei kahtlustab pildil olevat jalgratturit lapsele otsa sõitmises ja sündmuskohalt lahkumises. Foto: Põhja prefektuur

Tallinna kesklinnas sõitis eile õhtul jalgrattur otsa kuueaastasele lapsele ja lahkus sündmuskohalt, kiirabi toimetas lapse haiglasse.

Õnnetus juhtus kella 19.45 paiku Narva maanteel «Hobujaama» peatuses, kus esialgsetel andmetel sõitis tundmatu jalgrattur kõnniteel otsa kõndinud lapsele. Jalgrattureid oli praeguse info kohaselt kolm. Noormehed lahkusid sündmuskohalt suunaga Viru ringi poole.

Eeldatav liiklusõnnetuse põhjustaja on noormees, kel oli peas must nokamüts, seljas must dressipluus, jalas tumedamat värvi lühikesed püksid. Ta sõitis tumedat värvi jalgrattaga.

Kiirabi viis vigastada saanud lapse haiglasse.

«Sõita lapsele otsa ja lahkuda sündmuskohalt, pakkumata abi silmnähtavate vigastustega kannatanule, on väga näotu tegu. Mitte kellelgi ei ole nii kiire, et sellises olukorras niimoodi käituda,» sõnas Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse avariipolitseinik Hannes Ploompuu. «Kahjuks ei õnnestunud veel jalgratturi isikut kindlaks teha, sellepärast palume pealtnägijate abi. See jalgrattur võib ka ise politseiga ühendust võtta.»

Tänavu toimus jalgratturite osalusel 142 liiklusõnnetust, neis hukkus kaks jalgratturit, sai vigastada 138 jalgratturit. Jalakäijatega toimus sel aastal 168 liiklusõnnetust, hukkus üheksa inimest, nende hulgas üks laps. Kannatada sai 167 inimest, sh 34 last vanuses kuni 15 aastat.

Politsei palub selle liiklusõnnetuse pealtnägijatel ja ka sellest liiklusõnnetusest kaamerate salvestisi omavatel inimestel võtta ühendust numbril 612 3000 (E-R 8.00-19.00) või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles