Eesti Energia müüb miljonite eest kinnistuid (1)

BNS
Copy
Eesti Energia müügis olev kinnistu.
Eesti Energia müügis olev kinnistu. Foto: KV.EE

Eesti Energia müüb avalikul kirjalikul enampakkumisel Mustamäe linnaosas Tuuliku teel ja Kadaka tee vahelises kvartalis üheksat kinnistut, mille alghinnad küündivad kokku ligi 2,9 miljoni euroni.

«Enampakkumisel on kokku üheksa kinnistut, mida on võimalik osta kas tervikvarana või eraldi kinnistutena. Pakkumisel on nii ärimaad, tootmismaad kui ka transpordimaad,» märkis riigifirma müügiteates.

Tervikvara alghind on 2 miljonit eurot ja tagatisraha 102 000 eurot. Erinevate kruntide alghind jääb vahemikku 60 000–598 000 eurot ning tagatisraha vahemikku 6000–30 000 eurot. Hindadele lisandub käibemaks.

Eesti Energia teatel on alale hea juurdepääsetavus ning ümbruses asuvad valdavalt äri- ja kaubanduspinnad. Krundid on osalise kõrghaljastusega. Kinnistutele on kehtestatud Tallinna linnavolikogu detailplaneering.

Kinnistud jäävad seejuures kaugkütte piirkonda, kus soojavarustuse projekteerimiseks on vajalik tehnilised tingimused taotleda Utilitas Tallinnalt. Alternatiivina on võimalik kaaluda soojavarustuslahendusena gaasi. Tulenevalt Tallinna Vee poolt välja antud tehnilistest tingimustest on kohustus välja ehitada Tuuliku tee ja Kadaka tee veetorustik kuni tuuliku teeni.

Enampakkumiste esitamine toimub läbi riigihangete registri ning pakkumusi saab esitada 22. augusti pärastlõunani.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles