Tallinna kesklinnas lapsele otsa sõitnud jalgrattur tuli ise politseisse (1)

Andres Einmann
Copy
Politsei kahtlustab pildil olevat jalgratturit lapsele otsa sõitmises ja sündmuskohalt lahkumises.
Politsei kahtlustab pildil olevat jalgratturit lapsele otsa sõitmises ja sündmuskohalt lahkumises. Foto: Põhja prefektuur

Tallinna kesklinnas laupäeva õhtul kuueaastasele lapsele otsa sõitnud jalgrattur pöördus eile ise politseijaoskonda, kui politsei oli avaldanud meedia vahendusel tema tagaotsimisteate.

Politsei jagas eile meediaga turvakaamera salvestiselt pärit pilti, millel on lapsele otsa sõitnud jalgrattur. Politsei soovitas pildil oleval jalgratturil ise politseisse pöörduda.

«Otsitud noormees pöördus ise pühapäeval politseijaoskonda. Tema karistuse kohta on praegu veel vara midagi öelda, kuna juhtumi uurimine alles käib,» ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Annika Maksimov.

Õnnetus juhtus laupäeval kella 19.45 paiku Narva maanteel «Hobujaama» peatuses, kus jalgrattur sõitis otsa kõnniteel kõndinud lapsele. Jalgrattureid oli kolm ning noormehed lahkusid sündmuskohalt suunaga Viru ringi poole.

Kiirabi viis vigastada saanud lapse haiglasse.

«Sõita lapsele otsa ja lahkuda sündmuskohalt, pakkumata abi silmnähtavate vigastustega kannatanule, on väga näotu tegu. Mitte kellelgi ei ole nii kiire, et sellises olukorras niimoodi käituda,» sõnas Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse avariipolitseinik Hannes Ploompuu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles