Menukas mälumäng «Kuldvillak» tuleb taas ja üllatab uue saatejuhiga!

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy
«Kuldvillaku» saatejuhid: Mart Mardisalu, Teet Margna ning kes on kolmas ja salapärane saatejuht?
«Kuldvillaku» saatejuhid: Mart Mardisalu, Teet Margna ning kes on kolmas ja salapärane saatejuht? Foto: Elu24 kollaaž

Septembris jõuab Kanal 2 ekraanile populaarse mälumängu «Kuldvillak» uus hooaeg, mida juhib tuntud teleajakirjanik Eeva Esse.

Traditsiooniliste saadete seas võib oodata ka mitut «Kuldvillaku» erisaadet, millest üks on näiteks olümpiamängude teemadel, kus kõik mängijad on olümpiavõitjad.

Elu24 küsis Eeva Esselt, mis tunne on «Kuldvillaku» pikaajalise saatejuhi Teet Margna kingadesse astuda? 

«Väga ootusärev,» vastas Esse. «Teet on selle mängu oma karakteriga eestlaste südamesse viinud. Suur au on temalt see teatepulk üle võtta.»

Esse märkis, et tema teada pole naisterahvas varem «Kuldvilllakut» juhtinud. Teadupoolest on Eestis saadet juhtinud Mart Mardisalu ja Teet Margna. «Kindlasti on ka see minu jaoks suur au,» sõnas ta.

Eeva Esse.
Eeva Esse. Foto: Kalle Veesaar

Aastatel 2014–2018 juhtis «Kuldvillakut» saatejuht Teet Margna. Margna lahkumine tekitas toona inimestes küsimusi, kas populaarne mälumäng üldse enam teleekraanidele jõuab. Postimees Grupi telekanalite juht sõnas siis Elu24-le, et «Kuldvillaku» jätkumise pärast televaatajad muretsema ei pea ja et sügisel läheb Kanal 2 saatega kindlasti edasi.

Saatejuht Eeva Esse jaoks ei ole «Kuldvillaku» juhtimine sel sügisiel Kanal 2 ekraanil ainus saade. Essel on tulemas ka meeleolukas autorisaade, kus saab näha Eesti tuntud inimesi väga erinevates situatsioonides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles