Saksa poiss kutsus isale liiklusreeglite rikkumise pärast politsei (1)

Copy
USAs ehitas isa pojale sünnipäevaks liiklemisvahendi, et poeg saaks iseseisvalt sõita.
USAs ehitas isa pojale sünnipäevaks liiklemisvahendi, et poeg saaks iseseisvalt sõita. Foto: / Caters News Agency / Scanpix

Saksa poiss oli niivõrd pettunud oma isa hoolimatust suhtumisest liiklusreeglitesse, et helistas politseisse ning nõudis, et isa vangi pandaks.

Würzburgi politsei sõnul helistas viieaastane poiss hädaabinumbril ning operaatori sõnul lõppes tema kõne mõminaga. Kui operaator talle tagasi helistas, vastas telefonile poisi isa, kes vabandas, et ta poeg raiskab politsei aega.

Laps võttis isalt telefoni ning andis politseile teada: «Isa sõitis kaks korda punase tule alt läbi – te peate ta kinni panema,» ütles politsei Facebooki postitutses. Operaator selgitas seejärel poisile, et politseile tasuks helistada vaid hädajuhtudel ning pidas ka isaga maha vestluse liiklusreeglitest.

Politsei Facebooki-postitust on kommenteerinud ka teised vanemad, kes on samuti pidanud kuulama oma laste õpetussõnu auto juhtimise ajal. «Ma ei lase teda enam oma autosse,» lubas üks mees Facebookis ja teine märkis: «Last kasvatatakse üles pealekaebajaks. Mis ühiskonnas ma elan?»

Eelmisel aastal helistas üheksa-aastane Saksamaa poiss politseisse, sest ei saanud jõuludeks soovitud kinke. Toona saatis Zeteli linna politseijaoskond asja uurima politseiniku, kes leidis, et poisi soovide nimekirja oli tõepoolest ignoreeritud. Politseinik lahkus sündmuskohalt ilma tüli lahendamata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles