Taas oodatakse tunnustama kohalikke ettevõtjaid

Moonika Põldvee
, Suvereporter
Copy
Ettevõtlusauhinnad antakse üle oktoobri alguses. Pildil mullune tseremoonia, esiplaanil Liisa Mägi ja Indrek Klaassen Pärnumaa arenduskeskusest.
Ettevõtlusauhinnad antakse üle oktoobri alguses. Pildil mullune tseremoonia, esiplaanil Liisa Mägi ja Indrek Klaassen Pärnumaa arenduskeskusest. Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaa arenduskeskuse eestvedamisel algas konkurss Pärnumaa ettevõtluse auhinnale, preemiad jagatakse välja kaheksas kategoorias.

Keskuse turundusjuht Liisa Mägi selgitas, et ettevõtjatel on maakonna elu arendamises ülitähtis roll. “Ettevõtlusmaastik Pärnus on üpris keeruline hooajalisuse tõttu, mis paneb kindlasti ettevõtjad keerulisse positsiooni. See auhind on üks ja ainus, millega me saame ettevõtjaid tunnustada ja esile tõsta,” tõdes Mägi. Lisades, et autasustamise eesmärk on populariseerida ettevõtlust, nii et inimesed peaksid sedagi elatise teenimise võimaluseks.

Eelmisel aastal aasta noore ettevõtja tiitli pälvinud Oliver Sild avaldas veendumust, et tunnustus on väga vajalik. „Kindlasti võiks tegusaid ja silmapaistvaid tunnustada veel rohkemates kategooriates,“ täheldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles