Politsei otsib Raplamaal poolteist kuud tagasi kadunuks jäänud meest

Postimees
Copy

Politsei palub inimeste sabi selgitamaks Raplamaal Ohulepa külas pärast jaanipäeva kadunuks jäänud 69-aastase Reinu asukohta.

Politsei teada oli viimane kontakt mehega 26. juunil telefoni teel. Viimati nähti Reinu kas 25. või 26. juunil Raplas Alu teel kaupluses. Kuhu ta sealt edasi suunduda võis, ei ole teada.

Mees on liikuva elustiiliga ja sõidab valget värvi uuema jalgrattaga. Ta võib korraga läbida üsna pikki vahemaid ning liikuda nii Raplamaal kui ka Harjumaal. Kõige sagedamini sõidab ta rattaga ringi Kodilas, Raplas, Märjamaal ja Varbolas, aga ka Kohila ja Kernu kandis. Lähedased ja tuttavad hakkasid Reinu pärast muret tundma, kui teda polnud juba päevi kodus olnud ja kontakti temaga enam ei saadud. Häirekeskusele anti tema kadumisest teada 24. juulil.

Rapla piirkonnapolitseinik Elle Tikki rääkis, et politseinikud on Reinu võimalike asukohtade kohta kogunud infot nii tuttavatelt kui ka erinevatelt asutustelt. «Oleme saanud infot mehe võimalike ajaveetmise paikade kohta ja kogunud infot tema liikumiste kohta. Lisaks oleme kontrollinud paiku, mille kohta on kindlalt teada, et ta neid rattaga läbib,» sõnas Tikki. Paraku ei ole meest seni leitud.

Rein on hallikate juustega, kõhna kehaehitusega ja umbes 170 sentimeetrit pikk. Ta võib ringi liikuda valget värvi uuema naiste jalgrattaga ja tal võib kaasas olla punane spordikott. Kahjuks ei ole teada, missugused riided Reinul viimati seljas olid. Tavapäraselt on tal peas müts, jalas pikad püksid, seljas kas kampsun või jope, millel peal helkurvest.

Politsei palub kõigil, kes on Reinu ja/või kirjeldusele vastavat jalgratast näinud või omavat teavet mehe võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles