Baltikumi BMXi krossiratturite paremik asub Eestis nädalavahetusel võistlustulle

Postimees Sport
Copy
Pühapäeval, 10. augustil kell 14.00 toimub Spordiklubi AIRPARK korraldatud III Balti Mere Riikide Karikavõistluste I etapp «King of Tallinn».
Pühapäeval, 10. augustil kell 14.00 toimub Spordiklubi AIRPARK korraldatud III Balti Mere Riikide Karikavõistluste I etapp «King of Tallinn». Foto: Rasmus Kooskora

Juba  neljandat korda koguneb Balti mere äärsete riikide BMX krossiratturite paremik Peetrisse. Meeleolukas võistlus leiab aset Tom Ritzenthaleri, kes on kujundanud nii Pekingi, Londoni kui Rio rajad, poolt disainitud ja Mait Meriloo initsiatiivil rajatud Olümpia tasemel rajal.

Lisaks meie parimatele BMX ratturitele võtavad osa Soome, Rootsi, Läti, Leedu ja Venemaa parimad ratturid alates seitsmendast eluaastast kuni täiskasvanute eliitkassini. Kokku on ennast üles andnud juba üle 130 nooratleedi.

Eesti paremikul on hooaja esimene pool edukalt läbitud, pjedestaalikohti võideti nii Euroopa kui ka Maailmameistrivõistlustel. Kõik meie parimad ratturid on võistluspäeval ka rajal ja pakuvad tõsist konkurentsi oma Balti mere äärsete riikide kolleegidele.

Võistlus toimub Elamusspordikeskuses Spot of Tallinn (Krati tee 2, Peetri alevik, Rae vald).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles