Ees on ootamas mitu ilusa suveilmaga päeva

BNS
Copy
Peagi on oodata ilusat ilma.
Peagi on oodata ilusat ilma. Foto: Urmas Luik

Kui pühapäeval on oodata sademeid, siis laupäeval ja järgmisel esmaspäeval tuleb päikeseline ja soe ilm, prognoosib ilmateenistus. 

Laupäeva öösel on enamasti selge ilm, kuid laialdaselt tekib udu. Puhub põhjakaare tuul 1-5 m/s. Sooja on 7-12, rannikul kuni 15 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal võib mandril üksikutes kohtades lühiajaline hoog vihma tulla, õhtul jõuab saartele laussadu. Tuul on muutliku suunaga ja puhub 1-5 m/s, pärastlõunal pöördub lõunasse ja kagusse ning tugevneb õhtul saartel 5-9 m/s. Sooja on 19-24 kraadi. 

Pühapäeva öösel pilvisus tiheneb kõikjal. Vihmasadu laieneb saartelt üle mandri, üksnes Kagu-Eestis on saju võimalus väiksem. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-9, saartel puhanguti 14 m/s, vastu hommikut pöördub saartel ja läänerannikul edelasse. Sooja on 12-17 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Sajab hoovihma ja võib olla äikest. Õhtul edela poolt alates sajuhood harvenevad. Lõuna- ja edelatuul puhub 5-10, puhanguti 12, rannikul 15 m/s. Sooja on 17-22 kraadi. 

Esmaspäeva öösel enne keskööd sajab veel mõnes kohas hoovihma. Pärast keskööd pilvisus hõreneb ja ilm on olulise sajuta. Puhub edelatuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 11-16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edelatuul 4-9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s, õhtul pöördub lõunasse ja nõrgeneb. Sooja on 19-24 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles