Ajalugu kordub – Williams ja Osaka kohtuvad uuesti Rogers Cup’i veerandfinaalis

Postimees Sport
Copy
Naomi Osaka ja Serena Williams
Naomi Osaka ja Serena Williams Foto: USA TODAY SPORTS / USA TODAY SPORTS

Tennisestaarid teenisid neljapäeval mõlemad võidu, mis viis nad veerandfinaali. Veerandfinaalis lähevad Williams ja Osaka vastamisi esimest korda pärast eelmise aasta USA lahtiste tulist finaalheitlust.

Austraalia ja USA valitsev meister Osaka teenis 7-6 (7/4), 6-4 võidu poolatari Iga Swiateki üle ning teenis sellega koha veerandfinaalis. Maailma kümnes reket Serena Williams alustas mängu venelanna Ekaterina Alexandrova vastu küll tagasihoidlikult, kuid võttis siis kindla võidu 7-5, 6-4 ning sammus samuti veerandfinaali.

Eelmisel aastal kohtusid Williams ja Osaka USA lahtistel finaalimängus New Yorkis, kus Osaka Williamsi alistas. Kohtumine oli üsna vastuoluline ning auhinnatseremoonial vilistati Osaka välja. AFP vahendab, et tagantjärgi meenutab Osaka küll seda võitu veidi mõrumagusalt.

Pärast oma neljapäevast võitu kommenteeris Williams enne oma vastase teadasaamist, et ükskõik, kas talle tuleb vastu Osaka või Swiatek, on mõlemad igal juhul väärt vastased. «Tuleb hea matš, kumb iganes neist võidab. Mõlemad mängijad on sel turniiril eriti hästi mänginud, seega olen nende jaoks valmis,» ütles Serena Williams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles