Soome rallilt õnnetu avarii tõttu eemale jäänud Paddon soovib see hooaeg uuesti MM-sarja naasta

Christopher Krutto
Copy
WRC Paddon
WRC Paddon Foto: Kuvatõmmis

Rallisõitja Hayden Paddon tegi enne Soome rallit autot testides avarii, kus masin sai nii tugevaid kahjustusi, et uusmeremaalase tänavuse hooaja WRC debüüt jäi ära. Nüüd näeb Paddon vaeva, et saada uuesti M-Sporti meeskonnas võimalus.

Paddoni plaanitud tagasitulek WRC sarja lõppes enne selle algust, kui ta tabas Soome ralliks autot testides kivi ja lendas teelt välja, vigastades Ford Fiesta WRC autot nii tugevalt, et seda enam korda ei õnnestunud teha. Tegu oleks olnud tema esimese ralliga pärast eelmise aasta Austraalia rallit.

Endine Hyundai sõitja lendas Soomest koju juba enne ralli algust, et hakata püüdma uut võimalust Fiesta roolis.

«Mõtlesime Soomes koos kaardilugejaga legendikoostamise kaasa teha, kuid siis tuli võimalus sponsoritega kokku saada , nii et ma pidin kiirelt lennuki peale suunduma,» rääkis Paddon.

«Ma ei usu, et ma suudan nii suurt rahalist toetust kokku saada, kui mul Soome jaoks oli, aga ma töötan täistuuridel, et pakett kokku saada. Ma olen valmis sõitma ükskõik kus meeskonnas või rallil. Tahan lihtsalt võimalust enda oskuste näitamiseks,» lisas uusmeremaalane.

«Mul on veel palju aastaid järel ja nagu enne Soome rallit ütlesin, ma ei usu, et olen kunagi olnud kiirem kui praegu,» sõnas Paddon

M-Sporti tiimijuht Richard Millener kinnitas, et ollakse väga huvitatud Paddonist.

«Tahame Haydenit aidata. Me olime eelmine nädal ülimalt pettunud ja soovime teda uuesti sõitmas näha,» rääkis Millener.

«Mulle avaldas muljet tema pühendumus ja töö, mida ta enne rallit tegi. Aga fakt on see, et meil on vaja suuremat eelarvet, et ta uuesti sõitma saada,» lisas tiimijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles