Vanameister Williams sammus Kanada suurturniiri finaali

Copy
Marie Bouzkova ja Serena Williams pärast kohtumist.
Marie Bouzkova ja Serena Williams pärast kohtumist. Foto: Vaughn Ridley / AFP

Williams alistas poolfinaalis Bouzkova ning pääses Torontos toimuva Rogers Cup’i finaali. Sama turniiri on ta varasematel aastatel võitnud kolmel korral. Nüüd läheb ta neljandat tiitlit püüdma finaalkohtumisel 19-aastase Bianca Andreescu’ga.

Williams alistas poolfinaalis oma vastase Marie Bouzkova 1:6, 6:3, 6:3. Bouzkova on antud inervjuudes öelnud, et Serena Williamsi vastu mängimine oli üks tema pikaaegne unistus ning ta on väga õnnelik, et see lõpuks juhtus.

Bouzkova tegi esimeses setis väga hea mängu, kui murdis kolm korda ning võttis vähem kui poole tunniga setivõidu 6:1. Teises ja kolmandas setis domineeris Williams ning kommenteeris oma taktikamuutust AFP-le järgmiselt: «Ma pidin lihtsalt järjepidevam olema ja mitte nii palju vigu tegema. Olema vaimselt valmis tuhandeid palle lööma, kui vaja. Esimeses setis tahtsin liiga palju, seega pidin oma mängu muutma.»

Finaalis kohtub Williams 19-aastase kanadalannaga Bianca Andreescu’ga. Andreescu püüab 50 aasta järel esimese kanadalannana selle turniiri tiitli Kandasse jätta. Ta kommenteeris enda finaalipääsu järgmiselt: «Ma olen viimase kahe kuu jooksul nii palju läbi elanud. Kõik, mis ma öelda oskan on see, et ma olen nii õnnelik, et saan uuesti väljakul olla. Õlg on korras. Ma olen Rogers Cupi finaalis, elu on imeline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles