HammerHub – moodne ühiskontor paindlikkust hindavale inimesele

Copy
Foto: HammerHub OÜ

Soeta päevapilet või tööta tähtajatu lepingu alusel – igal juhul ootab HammerHubis mõnus töökeskkond koos kõigi kaasaegsete mugavustega. Koosolekuruumide online-broneerimine, 24/7 sissepääs ning sama katuse all asuv jõusaal ja restoran on vaid mõned märksõnad, mis kirjeldavad ühiskontori paindlikke lahendusi.  

HammerHub on kaasaegne ja inspireeriv töökeskkond Nõmmel pilkupüüdvas Manta Majas. Ühiskontoris on olemas kõik tööks vajalikud tehnilised vahendid: lisaks mitmesugustele tööpindadele on kontorihotellis köögi- ja puhkenurgad, kaasaegse esitlustehnika ja erineva suurusega koosolekuruumid, konverentsiruum koguni 50 külalise võõrustamiseks, spetsiaalsed helikindlad «telefonikabiinid» kõnede tegemiseks, tipptasemel tehnikaga podcast-stuudio raadiosaadete salvestamiseks ning veel väga palju kaasaegse kontori juurde kuuluvat. Loomulikult sisaldub rendihinnas veel printimisteenus ja erinevad kontoritarbed ning kohvigi võib juua täpselt nii palju kui hing ihkab.

«Kontorihotellis on meie põhieesmärgiks mugavus ning kuna klientide vajadused on sageli väga isesugused, siis on peamiseks märksõnaks paindlikkus,» räägib HammerHubi müügi- ja tegevjuht Katre Tamp ning tõdeb, et just seetõttu sobibki kontorihotell niivõrd erinevate klientide vajadustega.  

Tule kasvõi üheks päevaks

Väga olulise paindliku lahendusena nimetab Tamp seda, et ühiskontori kasutamiseks võib sõlmida tähtajatu lepingu, aga saab soetada ka üksnes päevapilet. Sinna vahele jääb lisaks veel teisigi lahendusi, näiteks viie või kümne päeva pääse, mis kõik võimaldavad ilma lepingu või üüratu kuutasuta tulla ühiskontorisse ainult mõnel päeval kuus ning nautida seejuures kõiki kaasaegse büroo mugavusi.

HammerHubis kontorit rentiva ning peamiselt ehitusjuhtimisele spetsialiseerunud Kahu & Kahu Ehitus OÜ projektijuht Siim Kutsar on lahendusega väga rahul ning selgitab, et mõnel perioodil on ehitusobjekte ja nende vahel koordineerimist rohkem, mistõttu kontoris olemise aega on oluliselt vähem – siis sobib paremini pakett, mis võimaldab kontorit kasutada kümme päeva kuus. Kui on tarvis tegeleda eelarvete ja dokumentatsiooni kokkupanemisega ning rohkem on vaja töötada kontoris, siis on mugav võtta täispakett, räägib ta ning lisab, et sel moel saab kontoripinda rentida üksnes vastavalt vajadusele ning vältida üleliigseid kulutusi.

Foto: HammerHub OÜ

«Kuna sellest aastast alustasime lisaks Pärnule tegevust ka Tallinnas ning pealinnas hakkasin esialgu tööle üksinda, siis oli kontori otsingu kriteeriumiks n-ö ühe-mehe kontor koos tööpinna ja kommunikatsioonidega ning see, et töötajate lisandumisel oleks lihtne laieneda,» räägib Kutsar ning lisab, et kuigi variante oli teisigi, jäi HammerHub silma kaasaegse büroopinna mugavuste ja paindlikkusega ning seejuures mõistliku hinnaga.

Hommikuinimesed või öökullid – kõik on oodatud

Veelgi mugavust, paindlikkust ja valikuvabadust lisab Tampi sõnul võimalus valida nii statsionaarsete ehk n-ö fikseeritud töökohtade kui ka kontorihotelli avatud osas paiknevate mittestatsionaarsete töökohtade vahel, mis toimivad kes-ees-see-mees põhimõttel. Esimesel juhul saavad kliendid kindla laua, kus end mõnusalt sisse seada ja kuhu isiklikke esemeid jätta, seevastu mittestatsionaarsete laudade puhul on võimalik kasvõi mitu korda päevas valida, millisel ühiskontori korrusel ja millise laua taga töötada soovitakse, ent lahkudes peab asjad kokku korjama. Väikse töötajate arvuga ettevõttele sobib väga hästi just soodsam mittestatsionaarne töökoht, arvab Kutsar: «Kuna töö käib eelkõige sülearvutiga ja bürootarbeid ei pea laual olema palju, siis pole n-ö vabal kohal töötamine probleem. Kui töötajaid või laual olevaid töövahendeid lisandub, saab võtta juba statsionaarse töökohaga paketi.»

Ühiskontor tegutseb Manta Maja kahel korrusel; esimene korrus on vaiksem ja sobib rohkem inimestele, kes eelistavad vaikust ja kelle töö nõuab suuremat keskendumist, samas kui kolmas korrus on parem just neile, kelle töös on palju suhtlemist, kelle telefonid helisevad sagedamini ja kes soovivad oma ideid teiste kolleegidega jagada. «Klient saab valida endale just täpselt sellise töökeskkonna, mis sobib kõige rohkem tema vajaduste, töörütmi ja -stiiliga,» selgitab Tamp.

Foto: HammerHub OÜ

Lisaks sellele on HammerHub avatud 24/7, mistõttu pole vahet, kas oled hommikuinimene või n-ö öökull. «Ööpäevaringne lahtiolek on toonud meie ruumidesse nii tõeliselt varajasi ärkajaid, kes lõpetavad tööpäeva juba ennelõunal, kui ka öökulle, kes seavad sammud kontori poole alles paar tundi peale seda, kui valdav osa kolleege on juba tööpäeva lõpetanud,» räägib Tamp ning lisab, et tuleb ju sageli ette olukordi, kui kiiretel perioodil peab töötama hiliste õhtutundideni või välismaiste koostööpartneritega pidama öösiti Skype kõnesid.

Ühe klikiga koosolekule

Väga rahul on HammerHubi kliendid olnud võimalusega broneerida nõupidamisruume online-broneerimissüsteemis kasvõi minut enne äkilise koosoleku algust. Kinnisvarakonsultatsioone pakkuva ettevõtte Restate Property Advisor juht Tomas Salamäe selgitab, et broneeringu saab teha kõikjalt, kus on interneti leviala ning kõik käib kiirelt ja lihtsalt arvuti või telefoni teel. Mugav on tema sõnul veel seegi, et näiteks regulaarsete koosolekute jaoks saab nõupidamisruume lausa mitu kuud ette broneerida ning võimalik on valida väga erineva suuruse ja stiiliga ruumide vahel.

Kuna Restate Property Advisor meeskond töötab HammerHub kontorihotelli avatud kontori osas, siis ei ole koosoleku korraldamine sageli isegi vajalik. «Kolleegid kogunevad ühe laua taha, vaatavad probleemile otsa ja pakuvad välja lahendusi,» räägib Salamäe ning lisab, et vahel ei pea isegi oma laua tagant ära liikuma ning hea idee võib lihtsalt üle ruumi hõigata. Tema arvates on selline infovahetus ja kolleegide vaheline sünergia avatud kontori üks suur pluss.

Foto: HammerHub OÜ

Just HammerHubi ühiskontori mitmekülgsed ja paindlikud ruumilahendused on Salamäele eriti meeltmööda: «Olenevalt tööülesannetest saab kiiresti sobivasse ruumi liikuda, sõltuvalt sellest, kas on vaja korraldada välkkoosolek, varjuda helikindlasse ruumi süvenenult mõttetööd tegema või teha helikindlas telefoniboksis oluline kõne.» Samuti on tema sõnul väga mugav see, et majasiseselt saab teha kiireid vangerdusi; kui ettevõttele jäävad ruumid kitsaks või vastupidi, pinda on üle, leiab HammerHubi meeskond kliendile kiiresti sobivama lahenduse. «Kiirelt kasvav ettevõte vajab mobiilset keskkonda ning seetõttu on HammerHub meile väga hea koht töötamiseks,» tõdeb Salamäe rahulolevalt. 

Arvuti kaasa ja HammerHubi!

Kõik vajalikud kontoritarbed ja tugiteenused alates märkepaberitest ning lõpetades internetiühenduse ja printimisvõimalusega on kohapeal olemas ning seetõttu saab ühiskontorisse tulla ilma erilisi ettevalmistusi tegemata, räägib Tamp ning lisab, et samal põhjusel on ka kolimine lihtne – arvuti kaenlasse ja minek. Samuti ei pea klient muretsema kontorimööbli pärast – kõiki kliente ootab ergonoomiline kontorimööbel, samuti on võimalik kasutada sahtlibokse ja lukustatavaid kappe. Ka parkimine on nii töötajatele, klientidele kui ka koostööpartneritele Manta Maja hoovis tasuta.

«Ehitusettevõttel on vaja alatasa printida A3 formaadis värvilisi jooniseid ja mustvalgeid A4 dokumente, aga HammerHubis ei pea me muretsema tindikassettide või paberi pärast – need ilmuvad iseenesest, justkui võluväel,» räägib Kutsar. Tema sõnul on HammerHub ettevõtte jaoks ideaalne valik, kuna nende käsutuses on kaasaegne kõikide mugavustega kontor, nad saavad vastavalt töökoormusele ja -stiilile valida sobiva paketi ja töökoha ega pea detailide pärast muretsema.  

Uuri lähemalt: www.hammerhub.ee

Copy
Tagasi üles