Järvalased tervitavad uut panka avasüli

Emily Bollverk
Copy
Müüja Virge Joorits (vasakul) sooritas oma esimese sissemakse Paide Maksimarketi infoletis. Vanemmüüja Mare Keerles on pangatoimingud ilma suurema vaevata selgeks saanud.
Müüja Virge Joorits (vasakul) sooritas oma esimese sissemakse Paide Maksimarketi infoletis. Vanemmüüja Mare Keerles on pangatoimingud ilma suurema vaevata selgeks saanud. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Coop Pank avas mais uue teenuse: sularaha sissemaksete võimaluse Coopi kaupluste kassades. Praegu on teenus avatud kõigi 44 Järva tarbijate ühistu Coopi kaupluse kassades. Varem on Paide Maksimarketis olnud teenuse vastu suur huvi.

Coop Panga Ida- ja Kesk-Eesti piirkonna juhi Tiina Tangi selgitusel on sularaha väljavõtt näidanud, et Paide Maksimarketi kliendid on selle hästi vastu võtnud, ja usume, et raha sissemaksed muutuvad sama populaarseks,» lausus ta. «Kui meie teenused Paidesse jõudsid, tundsid inimesed nende vastu kohe huvi ja kasutuselevõtuga aega ei raisanud.»

Ka Paide Maksimarketi juhatajal Tiiu Luntsil on hea meel öelda, et teenused on kogunud populaarsust juba esimesest päevast peale. «Inimesed kasutavad seda üsna aktiivselt, kasutajaid on ikka iga päev,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles