Astana kaotas järgmiseks hooajaks mitu kogenud ratturit

Christopher Krutto
Copy
Criterium du Dauphine Stage 4 Chazey-sur-Ain/ Lans-en-vercors. Dario Cataldo team Astana
Criterium du Dauphine Stage 4 Chazey-sur-Ain/ Lans-en-vercors. Dario Cataldo team Astana Foto: Pete Goding / GodingImages/PA Images

Täna selgus, et Astana jalgrattatiimist lahkuvad kogenud ratturid Dario Cataldo, Davide Villella ja Andrei Zeits.

Itaallased Cataldo ja Villella suunduvad tugevdama Hispaania tiimi Movistari koosseisu. Movistaris toimuvad järgmiseks hooajaks suured muutused. Mikel Landa liitumine Bahrain-Merida meeskonnaga on juba kinnitatud. Nairo Quintana on suure tõenäosusega liitumas Arkea-Samsiciga ja Richard Carapaz Ineose tiimiga. Tiimijuht Eusebio Unzue on juba nende ratturite lahkumise kinnitanud.

Uueks meeskonna esiratturiks saab hispaanlane Eric Mas, kelle abimeesteks Cataldo ja Villella toodigi.

Kasahstani rattur Zeits siirdub Austraalia tiimi Mitchelton-Scotti, kellega sõlmis kaheaastase lepingu. Zeitsi ülesandeks saab Simon Yatesi, Adam Yatesi ja Esteban Chavesi aitamine suurtuuridel. Zeits ise on 12-aastase karjääri jooksul osalenud 18 suurtuuril, millest kõik ka lõpetanud.

Astana on tuttav rattaklubi ka Eesti rattaspordifännidele. Aastatel 2012-2014 tegutses seal spordidirektorina Jaan Kirsipuu. Samuti sõitis seal aastatel 2011-2018 Tanel Kangert ja Rein Taaramäe kuulus nende ridadesse 2015. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles