Süües saledaks - täisväärtuslik päevamenüü koduukseni

Copy
Foto: Toiduvabrik

On sul vahel tunne, et tahaks paremini toituda, aga puudu jääb ajast ja oskustest? Sa pole ainus. Pärnakas Jelena Nikulina kasvatab oma peres kolme imelist tütart, kuid nagu paljudel teistel naistel, kaasnesid iga lapse sünniga soovimatud ülekilod. “Kõige raskem oli viimane kord,” meenutab Jelena pikka võitlust üleliigse kehakaaluga. Värske emana tegi ta küll trenni ja pidas dieete, kuid tulemused olid vaid lühiajalised. “Sain küll kaalu korraks alla, aga kui dieeti ei pidanud, siis tuli kõik tagasi.”

Pärast pikki katsetusi leidis naine tee tasakaalustatud toitumise juurde, tänu millele ta lõpuks ka soovitud tulemusteni jõudis. Jelena kaotas kõigest aastaga 19 kilogrammi. “Tegemist on tervisliku toiduga, mis valmistatud värskest toorainest ning kus põhirõhk on omavahel tasakaalus olevatel toitainetel (valgud, rasvad, süsivesikud, mineraalained ja vitamiinid),” selgitab ta. Jelena lisab, et tänu enda raskele teekonnale mõistab ta hästi, kui keeruline on saavutada edu – pidev toidu kaalumine, kalorite ja toitainete arvestamine sai osaks tema igapäevaelust. “Aga tulemus on seda kõike väärt! Ma olen õnnelik ja endaga rahul ja minu tervis on korras!” rõõmustab naine.

Tänaseks on Jelena võtnud eesmärgi aidata teisi, kes sama murega võitlevad ning pakub inimestele tervislike söögikordi. Nii sündis Toiduvabrik Kerge Elu, mis on ainus sellelaadne teenus Pärnu linnas ja maakonnas. Toiduvabriku eesmärgiks on pakkuda inimestele tervislikku ja tasakaalustatud menüüd. “Keskendume oma toitudes alati värskele toorainele ega kasuta toitude valmistamisel kahjulikke rasvasid või paksendina jahu,” loetleb Jelena väikeseid muudatusi, mis lõpuks oluliselt kehakaalu ja tervist mõjutavad.

Foto: Toiduvabrik 

Poolteist aastat aastat tagasi üüris ettevõtlik terviseentusaist koos abikaasaga ruumid ja ehitasid tootmisköögi. “Alustasin tervislike lõunate valmistamise ja kohaletoimetamisega kontoritöölistele. See andis mulle hindamatu kogemuse ja teadmistepagasi,” meenutab Jelena ettevõtmise algusaegu. Tänaseks pakub Toiduvabrik Kerge Elu lisaks tavapärastele lõunasöökidele tervislikku tasakaalustud toitu kogu päevaks. See tähendab kliendile päevas 4-5 arvestatud kaloraažiga toidukorda. Et veenduda enda ettevõtmise tulemustes, loodi testgrupid ning vaadeldi nende edusamme. “Testgrupis oli alguses 10 inimest. Nende hulgas minu abikaasa, kes on tänaseks kaalus kaotanud hämmastavad 13 kilo,” jagab pärnakas edulugusid.

Foto: Toiduvabrik 

Mitmekülgsed toidukorrad ja tervislikum eluviis on Pärnus nõnda populaarseks saanud, et tegusal ettevõttel on plaan tulevikus haaret laiendada. Et jagada oma teadmisi ja pakkuda kergemat elu veelgi rohkematele, loodab krapsakas naine tulevikus toitu toimetada ka teistesse Eesti linnadesse. Ikka selleks, et muuta Eesti inimest elu linn-linna haaval tervislikumaks ja kergemaks.

Kas sina oled üks nendest, kes sooviks kaalus alla võtta, aga oled väsinud kalorite lugemisest,  toidupoe järjekorras seismisest ja pliidi ees kokkamisest? 

Kui jah, siis Toiduvabrik Kergel Elul on Sulle lahendus!

Toiduvabrik Kerge Elu pakub nüüd tasakaalustatud menüüd kogu päevaks. Sa ei pea enam muretsema kalorite arvestamise pärast – me teeme seda sinu eest! Valmistame sulle kogu päevaks maitsva ja tervisliku toidu ja toome selle ka kohale.

Valida saab 3 erineva toiduportsjoni vahel -  tulenevalt sinu personaalsetest eesmärkidest ja  päevasest kalorivajadusest. 

1) 1200-1300kcal 15€ päev

2) 1400-1500kcal 17€ päev

3) 1700-1800kcal 19€ päev

Päevamenüü sisaldab hommiku-, lõuna- ja õhtusööki ning 1-2 vahepala.

Päevamenüü sisaldab 40% süsivesikuid, 35% valku ja 25% rasva.

Lisa info https://facebook.com/toiduvabrikkergeelu/ ja www.toiduvabrik.ee

Copy
Tagasi üles