Kümne päeva eest klubita olnud Adrian kerkis Liverpooli kangelaseks: see on uskumatu

Postimees Sport
Copy
Adrian
Adrian Foto: Nick Potts / PA Wire/PA Images

Eelmise hooajaga lõppes Adriani leping West Ham Unitedis ning lepingut temaga ei pikendatud. 32-aastane Adrian jäi jalgpalliturul vabaagendiks. Adrian ise oli suvel raskes seisus, sest klubi kellega koos uut hooaega alustada ei olnud.

Kuna aga Liverpooli varuväravavaht Simon Mignolet lahkus, leidis Liverpool asendusena Adriani, kes eelmisel esmaspäeval meeskonnaga liitus. Vaid kümme päeva hiljem kerkis Adrian Liverpooli kangelaseks.

Kuna meeskonna esiväravaht Alisson Becker sai Inglismaa kõrgliiga avavoorus vigastada, pidi juba siis väljakule tulema ootamatu lepingu saanud Adrian. Eilses UEFA superkarikafinaalis tõrjus ta penaltiseerias Tammy Abrahami penalti ja tõi nii Liverpoolile klubi ajaloo neljanda superkarika.

«Ootasin pikalt, millise klubiga liituda saaksin. Ega ma ei teadnud, et Liverpool mind lõpuks üles korjab. Lõpuks oli see õige otsus ja nüüd sain meeskonnale tuua esimese karikavõidu. See on uskumatu,» rääkis Adrian Inglismaa meediale pärast võitu.

Mängu normaalaeg lõppes 1:1 viigiga, Chelsea poolt tegi skoori Olivier Giroud, Liverpooli poolt Sadio Mane. Lisaajal asus Mane teisest väravast Liverpoolt kohtumist juhtima, aga Chelsea suutis Jorhinho penaltist seisu 2:2 viigistada ja kohtumise penaltitele viia. Adrian tõrjust penaltiseeria viimase löögi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles