Briti ema suri Barbadosel pärast põlemasüütamist

Copy
Natalie Crichlow
Natalie Crichlow Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Barbadosel venda külastanud Briti naine sattus tundmatu mehe rünnaku ohvriks. Naine suutis pärast kägistamist ja põlemasüütamist ise haiglasse minna, kuid suri siiski kümne päeva pärast.

Rünnaku ohvriks langenud Natalie Crichlow perekonna sõnul on nad tema surmast šokeeritud ning koguvad nüüd raha, et naise surnukeha kodumaale tagasi tuua.

44-aastane Lutonis sündinud Crichlow läks Barbadosele külla oma invaliidistunud vennale. Perekonna sõnul ründas naist tema venna majas seni tuvastamata mees. Mees kägistas teda ning valas ta seejärel üle süttiva ainega. Pärast seda süütas mees voodi, kus naine oli.

Crichlow õetütre Ashley Besti sõnul oli naine kaks korda saanud võitu vähist ning kaks korda üle elanud insuldi. Tema sõnul suutis naine minna pärast rünnakut haiglasse, kuid suri kümme päeva pärast rünnakut 6. augustil. Naise keha katsid 75 protsendi ulatuses põletushaavad. «Ma ei tea, miks see juhtus ja me oleme kõik šokiseisundis,» ütles õetütar.

Crichlow oli avalikult gei ning tal oli kolm last, 10-, 20- ja 25-aastane. Tema lapsed koguvad ühisrahastuslehel raha, et saaks ema koju tagasi tuua. Seni on kampaania käigus kogutud juba üle 16 000 naelsterlingi.

Täditütre sõnul ei ole Barbadose politsei surmaga seoses algatanud mõrva uurimist. Barbadose Stabroek Newsi sõnul aga tegeleb politsei kurjategija otsimisega. Seni ei ole ühtki inimest mõrvaga seoses kinni peetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles