Hollandi naine langes Hispaanias grupivägistamise ohvriks

Copy
Hispaania tsiviilkaart.
Hispaania tsiviilkaart. Foto: Manuel Lorenzo / EPA / Scanpix

25-aastane Hollandi naine langes möödunud nädalavahetusel grupivägistamise ohvriks. Naise vägistamisega seoses on vahistatud kaks 19-aastast ja üks 54-aastane mees.

25-aastane Hollandi naine langes grupivägistamise ohvriks möödunud nädalavahetusel, ütles politsei.

Naine saab hetkel psühholoogilist abi. «Tal läheb füüsiliselt hästi, aga see oli kohutav sündmus suure emotsionaalse löögiga,» ütles politsei pressiesindaja Telegraafile.

Naine oli elanud ligi 40 000 inimesega Blanesi linnas Catalonias juba mitu aastat. Laupäeva õhtul kohtus ta linnas kolme mehega, kes kutsusid ta kaasa korterisse Blanes'i kesklinnas. Seal vägistati teda mitu korda, ütles naine politseile.

Pühapäeva hommikul õnnestus naisel põgeneda. Poolpalja ja segaduses naise leidnud naaber helistas politseisse, kes viis naise Calellas asuvasse haiglasse.

Politsei arreteeris pühapäeva hommikul kaks 19-aastast kahtlusalust. Mõlemad olid politsei sõnul Blanes'i linna elanikud. Sama päeva lõpul vahistas politsei ka 54-aastase mehe, kes elas lähedal Arenys de Maris.

Telegraafi andmetel olid kõik kolm meest pärit Kuubalt. Kahtlusalused vabastati hiljem pärast selgituste andmist, kuid nende passid konfiskeeriti ning neil keelati riigist lahkumine.

Meestele kehtestati ka lähenemiskeeld – nad või Hollandi naisele läheneda ega proovida temaga ühendust võtta, ei telefoni ega ka sotsiaalmeedia vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles