Peale jääb Elmar Vaher, sest tema sõna usutakse (12)

Copy
Elmar Vaher
Elmar Vaher Foto: Andrus Peegel

Politseijuhi Elmar Vaheri ja ministrite Mart ja Martin Helme vahel lahvatanud tüli toob ilmekalt esile, kui väärtuslik valuuta on praegusel muutlikul ajal usaldusväärse inimese või institutsiooni maine.

See on õppetund eelkõige konservatiivsele erakonnale (EKRE), aga ka kõigile teistele, kes soovivad olla ühiskonnas mõjukad. Ainuüksi koht ametiredelil ei maksa mitte midagi, kui su maine ja usaldusväärsus on kriitiliselt kehv. Hea juhi, õigemini liidri tunnus on, et tema sõna maksab ka siis, kui tal kohta ametiredelil parasjagu polegi.

Selles on kommunikatsioonieksperdil Raul Rebasel õigus, et võid ju püsida iga nädal mõne vastuolulise teema toel tähelepanu keskmes, aga see kõik osutub üksnes peenrahaks sel päeval, kui su jutul peab olema kulla kaal. Päeval, mil sa pead otsustavat lahingut.

Vaherit võib liialdamata pidada kõige paremini oma mainet kujundada oskavaks tippametnikuks Eestis. Tema selja taga seisab tugev PR-meeskond: isiklik kommunikatsiooninõunik, lisaks 15 inimest kommunikatsioonibüroos. See armee on võitnud juba mitu lahingut.

Kommentaarid (12)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles