Retk sillast sillani paneb ujujad taas proovile

Copy
Üks korraldajaid Tõnu Kütt toonitas, et osavõtt on omal vastutusel ja katkestamine pole mingi probleem.
Üks korraldajaid Tõnu Kütt toonitas, et osavõtt on omal vastutusel ja katkestamine pole mingi probleem. Foto: Urmas Luik

Homme keskpäeval algab Pärnu jõel kuues ujumisretk, kus fanaatikud panevad end proovile neljakilomeetrisel rajal Papiniidu sillast Kesklinna sillani ja lühemal, kilomeetrisel võistlusel, mis algab pool tundi hiljem Pärnu sõudeklubist.

Kuigi eelregistreerimine lõppes eile, saab end kirja panna homme kohapeal tund enne algust Papiniidu silla all. Enne starti teevad korraldajad kõikidele osalejatele ohutusinstruktaaži ja kogu retke vältel saadab ujujaid turvapaat. Lapsed võivad kaasa lüüa üksnes lapsevanema nõusolekul.

Üks korraldajaid Tõnu Kütt toonitas, et osavõtt on omal vastutusel ja katkestamine pole mingi probleem. “Kui on midagi, siis mine välja ära. Ei ole vaja punnitada lõpuni,” lisas Kütt.

Võisteldakse tavalises ujumisriietuses, kuid starti lubatakse ka kalipsokandjad. Korraldajad soovitavad tungivalt kõikidel end vees nähtavaks teha, kasutades selleks näiteks ujumispoid või heledat värvi ujumismütsi.

Finišis ootab osalejaid kuum tee koos snäkilauaga ning iga võistleja saab Pärnu Kahe Silla kuuenda ujumisretke meene ja diplomi. Autasustamine toimub Kesklinna silla juures kella 14 paiku.

Retke korraldavad Pärnu ujumisklubi UCA ja Pärnu talisuplejate selts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles