Vips senisest hooajast: kõik on läinud ülesmäge

Christopher Krutto
Copy
Jüri Vips.
Jüri Vips. Foto: Joe Portlock/LAT Images

Eesti vormelipiloot Jüri Vips (Hitech GP) on pärast kehva hooaja algust suutnud ennast võidelda tiitlikonkurentsi ja tunnistab, et on tiimi üle äärmiselt uhke.

Kuigi Hitechi sai hooaja esimese kahe etapiga vaid 32 punkti, on pärast seda suudetud koguda 133 ning tõustud tiimide arvestuses teisele kohale.

Samuti on teisele kohale tõusnud vormelitalent Vips, kes on nüüdseks vaid 12 punkti kaugusel F3-sarja üldliidrist Robert Shwartzmanist (Prema).

«Ma olen Hitechiga äärmisel rahul,“ ütles Vips alustuseks F3-sarja kodulehele. „Nad on terve hooaeg teinud suurepärast tööd. Prema paistis alguses väga tugev, kuid nüüd me oleme neile järgi jõudnud ja viimasel neljal etapil oleme nendega samas tempos sõitnud,» lisas noor eestlane.

«Hooaja esimene pool möödus hästi, kuigi esimesel paaril võistlusel ei olnud me piisavalt kiired. Viimastel sõitudel oleme jällegist väga kiired olnud,» kommenteeris Vips hooaja algust.

«Kui esimesed kaks etappi välja jätta, on mul kõik läinud ülesmäge. Ma proovin säilitada head hoogu ning võita tiitli. Meeskond on vormeliga teinud head tööd ja kõik töötab praegu väga hästi,» lisas vormelipiloot.

Vips kinnitas, et proovib areneda ja vältida eksimusi, mis võiks minna tiitli maksma. «Ma soovin areneda ja vältida väikseid eksimusi nagu mul juhtus esimesel sõidul Budapestis. Ma usun, et iga punkt on tähtis, sest tipus on väga pingeline. Shwatzman tegi eksimuse ja see läks talle palju punkte maksma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles