Suur intervjuu Kristjan Rahuga: kliimasoojenemise kõrval on kõik muud probleemid tühised (8)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
«Hashtag: uus katlamaja,» naljatles Rahu pilti tehes. Kuigi ta müüs koos sõpradega Utilitasest 85 protsenti välismaa pensionifondidele, on ta ikka firma suurim eraisikust omanik. Pilt on tehtud uues Utilitase Mustamäe katlamajas.
«Hashtag: uus katlamaja,» naljatles Rahu pilti tehes. Kuigi ta müüs koos sõpradega Utilitasest 85 protsenti välismaa pensionifondidele, on ta ikka firma suurim eraisikust omanik. Pilt on tehtud uues Utilitase Mustamäe katlamajas. Foto: Erik Prozes

Eesti jõukaim inimene, soojaärimees Kristjan Rahu räägib, miks võivad ja peavadki poliitikud ametnikke kritiseerima, miks ta valib Euroopa Liidu hoolimata selle puudustest ja mille nimel on ta valmis kogu oma varanduse ära andma.

«Me peame valima, mis kambas me oleme. Kui me otsustaks Euroopa Liidust välja astuda ja õudselt iseseisvaks saada, oleksime vaesed nagu rotid! Siis me olemegi Moldaavia! Keegi ei tahaks siia tulla ega investeerida. Üksteisele seemneleiba ja ökomustikaid müües me väga kaugele ei jõua.

Muidugi on Euroopa Liiduga probleeme. Olen Euroopas ringi reisinud ja julgen välja öelda, et immigratsioon on probleem. Ma pole nõus, et põgenikepaati trügivad mustades nahktagides noored elujõulised vuntsis mehed, kes tahavad siia parema elu peale.»

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles