Mees nõuab abikaasalt tagasi pojale kulutatud raha, kuna sai teada, et laps pole tema oma (2)

Elu24
Copy
Isa pojaga. Pilt on illustreeriv.
Isa pojaga. Pilt on illustreeriv. Foto: Caro/ScanPix

Inglismaal kaebas mees oma eksnaise kohtusse, kuna sai teada, et 8-aastane poeg sündis hoopis kõrvalsuhtest, ning nõudis tagasi lapsele kulutatud raha.

Mees sai teada, et poeg, keda ta oli aastaid kasvatanud, sündis hoopis abikaasa kõrvalsuhtest, vahendab The Sun. Kuna lahkuminekust ei piisanud, otsustas mees naise kohtu ette viia.

Londoni ülemkohtu ees nõudis mees, et tema eksabikaasa annaks tagasi «viimsegi penni», mille ta lapse peale kulutas. Veel nõuab mees tekitatud emotsionaalsete kannatuste eest kompensatsiooni.

Kohtus arutleti ka selle üle, kas lapse tegeliku isa nimi tehakse avalikuks või mitte. Naine seda loomulikult ei tahtnud, mees aga soovis tõde kuulda.

Kohtunik keelas kõikide osapoolte nimetamise ning keelas lapsele tõe rääkimise, kuni selleks saabub «õige aeg». Kohtuniku soovitusel annab sotsiaaltöötaja vanematele nõu, millal poisile rääkida, kes ta tegelik isa on.

Naine peab avaldama tegeliku isa nime esialgu ainult mehele, kes seni last oli kasvatanud.

Kohtuniku sõnul oli oma eksnaise kohtusse pöördunud mees murest murtud, kui sai teada, et ta polegi lapse isa. Kohtuniku arvates kahetses naine juhtunut.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles