Sander Raieste: Kerr Kriisale poleks ju paha ülevalt alla vajutada!

Erko Litvjakov
, Reporter
Copy
Sander Raieste.
Sander Raieste. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna toimus BC Kalev/Cramo ja Kaunase Žalgirise mängueelne pressikonverents, kus Cramo mängija Sander Raieste sõnul on tiim äärmiselt positiivselt meelestatud ning loodab kaasmaalase Kerr Kriisa vastu madistada.

Štelmahersi sõnul on tegu küll vaid ühest küljest hooajaeelse mänguga, kuid teisalt on väga suur privileeg mängida Žalgirise suguse kaliibriga meeskonnaga.

«Ma mäletan kui Kalev ja Žalgiris omal ajal samas liigas madistasid. Hetkeseis kahjuks sellist vastasseisu ametlikus liigamängus ei luba, kuid töötame selle nimel, et tulevikus see korda saata.»

Žalgirise spordidirektor Robertas Javtokas sõnas samuti Kalevi ja Žalgirise mälestuste kohta, et tema sõnul oleks kahe klubi taasühinemine suurel areenil vägagi teretulnud sündmus.

«Ma käin igal aastal Eestis, kuid seekord alles esimest korda korvpallimänguga seoses. See trend võiks tulevikus muutuda.»

Javtokase sõnul on Žalgirise duubelmeeskonnas palliv Kerr Kriisa nende väike tükike Eestit tiimis ning ütles, et vaatamata erinevate mängijate koondiste kohustustest, tuleb Žalgiris Tallinnasse parima võimaliku tiimiga.

«Kerr on kindlasti tiimi nimekirjas ning mänguaega saavad ka palju teised noormängijad.»

«Eestis on väga suur au mängida eelkõige põhjusel, et siin on väga palju Žalgirise fänne,» ütles Javtokas lõpetuseks.

Kerri enda sõnul on koduriigis mängimine alati suur au ning üritab siin võimalikult hea esituse platsile jätta.

«Loodan, et olen Jasikeviciuse heas nimekirjas. Päris sõber ma temaga pole, trennis vahepeal ikka saan korralikult peapesu,» naljatles Kerr.

Cramo uue lisanduse Sander Raieste jaoks on väljaspool koondise mänge tegu esimese kodupinnal peetava mänguga üle kolme aasta.

«Väga hea on uuesti kodus olla, olen nüüdseks meeskonnaga ühte sulandunud,» rääkis Raieste.

Küsimusele, et kelle vastu Žalgirise meelest kõige rohkem tahab mängida sõnas mees: «Kerrile ülevalt alla panna poleks ju paha!»

BC Kalev/Cramo ning Kaunase Žalgirise kohtumine leiab aset 8. septembril kell 17 Saku Suurhallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles