Leivad ühte autosse? Martin Repinski uus pruut pani luksusauto müüki (4)

Elu24
Copy
Jekaterina Vassiljeva ja Martin Repinski.
Jekaterina Vassiljeva ja Martin Repinski. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi vallavanema ja ettevõtja Martin Repinski uus pruut Jekaterina Vassiljeva pani müüki oma luksusauto.

Jõhvi spordikoolis töötav Jekaterina Vassiljeva on portaalis Auto24 müüki pannud oma BMW X3 luksusauto. Auto hind on 15 600 eurot ning see on omaniku sõnul mugav ja avar sõiduk.

Jekaterina Vassiljeva pani oma BMW X3 müüki.
Jekaterina Vassiljeva pani oma BMW X3 müüki. Foto: Kuvatõmmis saidilt Auto24

Kevadel pani Martin Repinski müüki oma Audi Q7 maasturi, millega on sõidutanud nii Siret Kotka-Repinskit kui ka Vassiljevat. Niisiis on nüüd noortel armastajatel võimalus leivad ühte autosse panna.

Siret Kotka-Repinski pani omakorda augusti alguses müüki korteri Jõhvis. «Armastusega loodud,» oli Facebooki postituses kirjas.

Riigikogu keskerakondlastest liikmed Siret ja Martin abiellusid 30. aprillil 2017. aastal Narva õigeusu kirikus. Lahutanud nad siiani pole.

Autoeksperdi kommentaar

Sõltumatu autoekspert kommenteeris Elu24-le, et kaheliitrise diiselmootoriga BMW X3 on «ametlik auto, kui oled keskharidusega keskmisest parema välimusega blond mimm, kes leidis end 28-aastaselt mõne ärimehe trofeenaisena ning lasi viimasel osta bemmidžiibi – punase, sest see on nunnu».

Kusjuures autoekspert ei teadnud kommentaari andmise hetkel, et müüdav sõiduk kuulub Repinski uuele pruudile, nii et isiklikku kriitikat siit otsida ei tasu.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles