Patareiv toob öö täis homset tantsumuusikat

Kultuuritoimetus
Copy
Patareiv möll
Patareiv möll Foto: Indrek Spungin

Reedel, 30. augustil toimub klubis HALL igasuvine tantumuusikamaraton Patareiv. Muusika- ja tantsupidu pakub hea tava kohaselt parimat uut põrandaalust tantsumuusikat ning osadust reivikogukonna ja tulevikuvaibidega.

Põhiprogramm esitleb neljas saalis kirevat seltskonda techno, house ja elektroonika artiste. Siis ja seal sündiva muusikaga astuvad üles Islandi technolegend Octal Industries, selle suve hip-hop hit Manna, elektroveidrus HAPE, (vastu)olulised Erjek + GEM BOY ning speziaalkarva DJ'd Polina Domnina, Katja Adrikova, Eisi, Nikolajev, Rando Sulg, Estrada, Bakey USTL, Savidivas, Alan Proosa, Steve Vanoni, Pavliuk + Myspacebabe ning Kevin Park.

Halli uksed avatakse kell 23:59 ja ametlik pidu kestab hommikul kella 6ni, kui pidu saab hargnema kahes erinevas suunas. Nelja saali asemel käivitub saladuslik viies ruum ning salakäigust saab hoopis kuuendasse dimensiooni ehk Volta Plastiku suveaeda, kus ootavad üllatuselektroonikud ja salarituaalid. Järelpidu kestab kuni viimne reivihunt on järel!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles