Politsei kaasas Veerikul vägivallatsenud mehe taltsutamiseks kiirreageerijad

Tartu Postimees
Copy
Politsei eriüksus. Foto on illustreeriv.
Politsei eriüksus. Foto on illustreeriv. Foto: Eero Vabamägi

25. augusti laekus politseile teade, et Tartus Veeriku linnaosas Kullerkupu tänava korteris lõi alkoholi tarvitanud 44-aastane mees 16-aastast noormeest ning oli öösel tarvitanud vägivalda ka oma 41-aastase elukaaslase kallal. Politseile vahejuhtumist teadaandnu sõnul oli mees endiselt agressiivne ning pere kartis oma turvalisuse pärast.

Kuivõrd häirekeskusele kõne teinud inimese sõnul võis mehel kodus olla ka õhkrelv, reageeris politsei teatele resoluutselt ja lisajõududega. Selgus, et relva siiski mehe käes ei olnud ning seda ta kasutanud ka polnud.

Naine ühes pojaga toimetati asjaolude selgitamiseks politseijaoskonda. Perele ohtu kujutanud agressiivne mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ning viidi arestimajja. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindja Ragne Keisk rõhutas, et kuna vaid häirekeskusele laekunud info pinnalt ei ole sündmusele reageerivatel jõududel võimalik hinnata, kas tegu on õhkrelva, stardipüstoli või tulirelvaga, suhtub politsei igasse relvaga seotud teatesse väga tõsiselt, seepärast võis ka kohapeal näha politsei kiirreageerijaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles