Puhastusfirma Smile Cleaning hoolitseb teie eest!

Copy
Foto: Eventlux OÜ

Kõigepealt tahaksime lugejaga jagada, milliseid teenuseid meie ettevõte pakub, miks otsustasime just selle äriga tegeleda ja miks usume, et pakume teenuseid, mida tõesti tasub kasutada.

Ettevõte Smile Cleaning on spetsialiseerunud erinevatele puhastusteenustele. Pakume korterite ja majade puhastamist, kontorite puhastamist, remondijärgset ja peojärgset koristust, akende puhastust, diivanite ja pehme mööbli ökopuhastust ja palju muud. Igaüks saab tellida vajaliku teenuse, mida pakume talle hea meelega.

Enamik meie kliente on rahul ja pöörduvad ikka ja jälle meie poole abi saamiseks. Siiski on ka inimesi, kes on võib-olla kuulnud sõpradelt koristusettevõtte kohta head tagasisidet, lugenud meie veebisaiti, tahaksid ise teenust tellida, kuid jätnud pöördumata, sest neil on mõned hirmud, näiteks

- teenuste kõrge hind,

- võõrad inimesed oma kodus,

- mööbli ja sisustuselementide ohutus.

On täiesti mõistetav, et nii palju kui inimesi, on ka arvamusi. Proovime need hirmud lahendada ja võib-olla pärast selle artikli lugemist saate aru, et võib usaldada puhastusettevõtet ja hakkategi kasutama selle teenuseid.

Foto: Eventlux OÜ

Teenuse kõrge hind

Näiteks maksab 50-ruutmeetrise korteri standartpuhastus 56 eurot. Seda tüüpi puhastus hõlmab tolmu eemaldamist kõigilt pindadelt, kuiva ja märga põranda puhastamist, kõigi klaasi- ja peegelpindade puhastamist, uste, radiaatorite, lülitite ja pistikupesade, samuti põrandaliistude, põranda- ja seinavalgustite puhastamist, sanitaarruumide puhastamist, köögi mööbli puhastamist (väljast), suure köögitehnika (väljast) ja pehme mööbli puhastust tolmuimejaga – seda kõike ainult 56 euro eest.

Muidugi on enamik meist harjunud nädalavahetusel koristama, mitte säästma ennast, kui oleme veetnud terve nädala tööl. Kuid nüüd saaksime aega veeta pere või sõpradega, tegeleda hobiga, reisida või lihtsalt puhata, kuidas tahame. Mõelge sellele, et esiteks kulutate sellisele puhastamisele terve päeva, kui mitte kaks. Kulutate palju energiat, samuti raha puhastusvahenditele.

Teiseks, kas te saate puhastada sama tõhusalt kui spetsialiseerunud ettevõte? Iga kord kulutavad inimesed puhastusele oma jõu, tervise ja väärtusliku aja. Tervist ega aega ei saa osta, kuid puhastamist saab tellida, säilitades sellega kõige olulisema, mis meil on.

Paljud isegi ei mõtle sellele, millised tolmupilved on nende kappidel ja kuidas need tervisele kahjustavad. Nad hingavad vannitoas iga päev nähtamatut hallitust, mida inimsilm alati ei märka. Kui palju mustust ja tolmu on teie lemmikdiivanil, kus te kogu perega iga päev televiisorit vaatate – ilma spetsiaalsete vahendite ja seadmeteta ei saa te seda lihtsalt puhastada. Siis ravitakse teid võimaliku allergia või astma vastu.

Sellepärast olemegi olemas meie – Smile Cleaning!

Tuleme hea meelega appi pensionärile, kes ei suuda koristada, ja emadele, kellel lihtsalt pole aega koristada, ja kõigile, kes tahavad. Hoolitse oma tervise eest kohe ja kasuta meie ettevõtte teenuseid.

Foto: Eventlux OÜ

Võõrad kodus

Muidugi kardavad inimesed võõraid koju lasta. Lõppude lõpuks on kodu meie kõige kallim ja armastatud koht, kus loome hubasust ja meeleolu. Koht, mida me kalliks peame. Kuid kinnitame teile, et teil pole midagi karta ega ole vaja muretseda, sest Smile Cleaning pole tänavalt mööduja, vaid spetsiaalselt koolitatud spetsialistide meeskond – ettevõte, mis on turul ametlikult olemas ja osutab seaduslikult teenuseid. Meie heaks töötavad ainult usaldusväärsed inimesed, meie ettevõte on töötajate valimisel väga vastutustundlik.

Meie jaoks on väga oluline, et kliendi majja tuleksid ainult korralikud, viisakad ja ausad töötajad, kes peegeldavad ettevõtte nägu. Teil on olemas meie töötajate nimed, telefoninumbrid, aadress, e-posti aadress ning kogu vajalik teave ettevõtte kohta. Lisaks võite maja koristamise ajal alati meie töötajatega koos olla – te ei peaks üldse muretsema. Aitame teie kodu korda seada, et saaksite end selles mugavamalt tunda.

Foto: Eventlux OÜ

Mööbli ja sisustuselementide ohutus

Muidugi pole puhastusspetsialistidelt nõutavad ainult ausus ja usaldusväärsus. Smile Cleaning õpetab töötajaid puhastusvahendeid õigesti kasutama, mistõttu pole vaja muretseda, et korteri puhastamise ajal mõni mööbliese või interjöör kahjustub. Lisaks pakume klientidele kindlustust: kui mõni sisustuselement on mingil põhjusel rikutud, hüvitame tekitatud kahju täielikult.

Miks tasuks kasutada Smile Cleaningu teenuseid?

- Kasutame ainult inimestele ja loomadele ohutuid puhastusvahendeid ja see on tohutu pluss. Meie ettevõte on agressiivse keemia vastu, mis sisaldab kloori ja selle paljusid ühendeid, mis ärritavad hingamisteid ja provotseerivad allergiat. Meile on oluline klientide tervis, mistõttu töötame ainult hüpoallergeensete puhastusvahenditega, mis sisaldavad kahjutuid probiootikume.

- Meil on rahvusvaheline meeskond. Meie sait on esindatud neljas keeles: eesti, inglise, vene ja soome. Iga klient saab meilt konsultatsiooni ilma probleemideta.

- Saate mugavalt saidi kaudu tellida. Oleme väheseid ettevõtteid Eestis, mis annab võimaluse teenuse tellimiseks meie veebisaidil toimuva veebivestluse kaudu. Kõnet pole vaja, kirjutage lihtsalt veebivestlusesse ning konsultant vastab teile kohe, aitab vajalikku teenust valida ja hinda arvutada, mis on väga mugav.

- Lisaks on meeldiv boonus – püsiklientidele on allahindlused. Tellige sobiv teenus meie veebisaidilt ja saate lisateenuste ning tulevaste tellimuste korral allahindlust!

Pidage meeles, et keegi ei hoolitse teie eest paremini kui teie ise! Võidke aega endale ja oma lähedastele ning tellige koristus Smile Cleaningu alt. Meie tagame teile täiusliku puhtuse ja imelise meeleolu!

Copy
Tagasi üles