Stockholmis tapsid maskis mehed 18-aastase naise (3)

Copy
Kriminalistid uurimas üleeile Malmö Ribersborgis toimunud tulistamist, kus tapeti 30-aastane naine.
Kriminalistid uurimas üleeile Malmö Ribersborgis toimunud tulistamist, kus tapeti 30-aastane naine. Foto: TT NEWS AGENCY / REUTERS / Scanpix

Stockholmi Råcksta linnaosas toimunud tulistamises tapeti eile öösel 18-aastane naine.

Häirekeskusele teatati tulistamisest kell 1.30. Aftonbladeti info järgi tulistati ühte korterisse vähemalt kaks lasku, Expresseniga rääkinud naabruskonnas elav inimene aga olevat kuulnud kolme lasku.

Tulistamises sai raskelt viga kortermajas elanud 18-aastane naine, kes suri haiglas. Expresseni info kohaselt tapeti naine automaatrelvaga.

Väljaande teatel ei olnud naine tulistaja sihtmärk. Expressen kirjutab, et tõenäoliselt oli kurjategija plaan tappa samas korteris elav mitmes kuriteos kahtlustatav mees, keda on süüdi mõistetud muu hulgas röövimiste, tõsiste vägivallakuritegude ja narkokuritegude eest.

Aftonbladeti info järgi otsib politsei kaht kahtlusalust, kes kandsid maske ja kes põgenesid sündmuspaigalt tumedat värvi autoga. «Auto sõitis ära väga kiiresti. Kuulsin vähemalt kümmet lasku,» rääkis Aftonbladetile veel üks pealtnägija.

Rootsi politsei ei ole infot veel ametlikult kinnitanud.

Aftonbladeti avaldatud fotodelt paistab, et korterisse tulistati õuest. Vähemalt kaks lasku läbisid aknaruudu ning kolmas lask tabas maja seina.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles