Lenovo Tiny – Lauaarvuti elab veel

, Digitarga kaasautor
Copy
Foto: Telia e-pood

Kuigi viimastel aastatel on trendid kindlalt liikumas selles suunas, et töö tegemiseks soetatakse pigem sülearvuteid, leidub siiski küllalt valdkondi ja kohti, kuhu sobib endiselt vana hea lauaarvuti, kirjutab Mart Laanemägi tehnoloogiaportaalist Digitark.

Mõned töökohad on nimelt väga statsionaarsed ning ei eelda arvuti kaasa võtmist. Samuti kasutatakse ühe koha peal olevaid seadmeid mitmete süsteemide juhtimiseks, mingi kindla programmi töös hoidmiseks jne. Samas aga ei pea lauaarvuti tingimata tähendama suurt ja undavat kasti, vaid see võib olla hoopis väga kompaktne ning pea märkamatu. Üheks selliseks ongi Lenovo ThinkCentre M720 Tiny.

Väike

Lenovo Tiny suurim eelis on kindlasti tema suurus või õigemini väiksus ehk kompaktne korpus. See on pikkuse ja laiuse poolest väiksem enamikest sülearvutitest ehk tõepoolest pisike. Täpsemalt öeldes on arvuti mõõtmed 17,9 x 18,3 sentimeetrit. Ka paksust on seadmel vaid 3,45 cm.

Arvestades, et keskmine sülearvuti paksus suletud kaanega on 2 sentimeetrit, pole ka see paha näitaja. Kokku tähendavad need numbrid seda, et nii laual, kui ka laua all, on arvuti poolt nõutav ruum minimaalne. Kuigi alguses uskumatu, et korralik lauaarvuti võib nii pisike olla, on järele mõeldes ju ka võrreldava suurusega sülearvutid üsna võimekad, seega miks mitte rakendada samasugust lähenemist ka lauaarvutite juures.

Loe Digitargast, kui võimas see väike Lenovo lauaarvuti on.

Digitark.ee/SAADE

räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles