Politsei palub abi sündmuspaigalt põgenenud jalgratturi tabamiseks

Copy
Jalgratas. Foto on illustreeriv.
Jalgratas. Foto on illustreeriv. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Täna kella 16.45 paiku toimus Tallinnas Nõmmel liiklusõnnetus kahe jalgratturi osalusel. Selles sai viga 51-aastane naine, teine jalgrattur lahkus sündmuskohalt ning politsei palub abi tema leidmiseks.

Esialgsetel andmetel sõitis 51-aastane naine jalgrattaga mööda Pärnu maantee kõrval olevat kergliiklusteed Hiiu tänava poolt Salve tänava suunas. Pärast Vääna tänava ületamist sõitis talle tagant otsa tundmatu rattur, kes lahkus sündmuskojalt.

Vigastada saanud naine toimetati haiglasse.

«Viimase kahe päeva jooksul on see mitmes juhtum, kui liiklusõnnetuse üks osaleja lahkub sündmuskohalt ning peame pöörduma pealtnägijate poole, et tema isik tuvastada. Sündmuskohalt lahkumine on väga murettekitav tegu,» ütles Põhja prefektuuri

liiklusjärelevalvekeskuse avariigrupi juht Tanel Pajumaa. «Kahetsusväärsuselt palju on ka juhtumeid, kui keegi kahjustab pargitud sõidukit ja lahkub, olles täiesti teadlik oma teost.»

Pajumaa paneb südamele, et isegi stressirohkes situatsioonis peab säilitama inimlikkuse ja esmalt pakkuma kannatada saanud osapoolele abi. «Liiklusõnnetusesse sattudes peab meeles pidama, et kui ei tea, kuidas käituda, helista 112. See ennetab tõenäoliselt nii mõndagi probleemi,» lisas politseinik.

Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel või sündmuskohalt lahkunud ratturil politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 (E-R 8.00-19.00) või saata e-kiri aadressilepohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles