Narva ooperipäevad algasid õudusega

Teet Korsten
Copy
Ooper "Dust" on ilus-õudne pilt maailmalõpust, mis saabub meie enda tekitatud ökokatastroofi läbi. Inimesele, kellele sõna "ooper" seostub Wagneri mammutteostega, võib Tim Burtoni moodi esteetikat ja musta huumorit sisaldav teos tunduda väga ootamatu.
Ooper "Dust" on ilus-õudne pilt maailmalõpust, mis saabub meie enda tekitatud ökokatastroofi läbi. Inimesele, kellele sõna "ooper" seostub Wagneri mammutteostega, võib Tim Burtoni moodi esteetikat ja musta huumorit sisaldav teos tunduda väga ootamatu. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Neljandad Narva ooperipäevad on jõudnud ekvaatorini ja nõnda võib Põhjarannik teha vahekokkuvõtte ning ühtlasi meenutada, mida veel näha ja kuulda saab. Juba praegu võib öelda, et ooperipäevad on kogunud rohkem publikuhuvi kui kunagi varem − samas ei tarvitse see korraldajatele lahedat äraolemist tagada, kui näiteks kohalik omavalitsus suure asja tegelikku väärtust ei mõista.

Neljandat aastat toimuvad Narva ooperipäevad algasid tänavu 28. augustil Vaba Lava Narva teatrikeskuses etendunud Taani neonukuteatri Sew Flunk Fury Wit auhinnatud ooperiga "Dust".

Nukuooper nagu Tim Burton

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles