Vähemalt kolmas kord poole kuu jooksul: Tartus langes taas noor naine ränga rünnaku ohvriks (8)

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
27-aastane Mari-Liis Klein postitas septembris oma Facebooki seinale endast sinise silmaga foto, mis pidavat tõestama, et teda tabasid Tartus Tähe tänaval ründaja rusikahoobid. Nüüd väidab prokuratuur, et tegelikult teda ei löödud.
27-aastane Mari-Liis Klein postitas septembris oma Facebooki seinale endast sinise silmaga foto, mis pidavat tõestama, et teda tabasid Tartus Tähe tänaval ründaja rusikahoobid. Nüüd väidab prokuratuur, et tegelikult teda ei löödud. Foto: Erakogu

Ööl vastu esmaspäeva sõitis 27-aastane Liisu Klein Tartus jalgrattaga töölt koju. Kui ta oli jõudnud Tähe tänava algusesse, peatas naise väitel teda võõras noormees ja küsis suitsu. Et naisel polnud suitsu pakkuda, olevat teda vastuseks tabanud tugevad rusikahoobid näkku.

«Kaks noormeest seisid kõnniteel. Üks viskas mind peatades kätt ja küsis, kas suitsu on pakkuda. Vastasin, et kahjuks ei ole. Kohe pärast seda lõi teine mees jalaga mu ratast. Komistasin ja esimene kutt lõi kaks korda näkku,» kirjeldas Klein. Ta lisas, et kukkus hoopide mõjul pikali, samas kuuldes, kuidas ründajad minema jooksid. Kuhu täpselt mehed suundusid Klein ei tea, sest tema nägu olevat olnud verine.

Tuleb kohe pöörduda politseisse

Kommentaarid (8)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles