Montenegro treener: me ei kaotanud mängu, meid rööviti paljaks!

Toimetas Ville Arike
Copy
Montenegro korvpallikoondise peatreener Zvezdan Mitrovic
Montenegro korvpallikoondise peatreener Zvezdan Mitrovic Foto: Li Xiang / ZUMAPRESS.com/Scanpix

Montenegro korvpallimeeskond sai Hiinas jätkuval MMil teise kaotuse, jäädes 83:93 alla Uus-Meremaale. Kaotajate peatreener Zvezdan Mitrovic oli püha viha täis, vahendab Eurohoops.

Kirglikus kohtumises jagati rohkelt tehnilisi vigu, ainuüksi Montenegro pingile juba neli tükki. Neist kaks läksid Mitrovicile, kes pidi juba enne poolaja lõppu väljaku äärest lahkuma. 

Matšijärgsel pressikonverentsil ütles tulivihane Mitrovic, et raske on korvpalli kohta midagi öelda. 

«On äärmiselt keeruline kommenteerida mängu. Ma loodan, et keegi vastutab tänase mängu kohtunike tegevuse tagajärgede eest,» põrutas Montenegro 49-aastane loots.

Kui temalt uuriti, et millised tunded valitsesid meeskonna riietusruumis, siis kostis Mitrovic:«Poisid tundsid, nagu oleks neid röövitud. Nad ei kaotanud seda mängu, neilt varastati võit. Nii nad tundsid. Oleme väike riik, saan sellest aru, oleme esimest korda maailmameistrivõistlustel. Siiski vajame ka meie lugupidamist. Kasvõi õige pisut.»

«Täna olid rollid teised. Kolm hallis särgis meest mängisid peaosa ja ülejäänud kümme kutti ainult ootasid väljakul, et mis otsuseid hallid mehed järgmiseks vastu võtavad,» rääkis Mitrovic.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles