Katrina Lehis lõpetas koostöö treener Helen Nelis-Naukasega

Toimetas Ville Arike
Copy
Katrina Lehis
Katrina Lehis Foto: Fie//bizziteam/Scanpix

Eelmisel aastal Euroopa meistriks tulnud epeevehkleja Katrina Lehis teatas täna koostöö lõpetamisest treener Helen Nelis-Naukasega. 

«Minu soov on jõuda olümpiale ja tunnen, et selleks on vaja muutust. Olen jälginud oma arengut ning analüüsinud oma võistlusi ja tulemusi. Minu soov on olla kõige kõrgemas tipus. Täna tunnen, et vajan treeningutele nii uut lähenemist kui ka motivatsiooni. Kas see muutus viib mind ka soovitud tulemuseni, näitab aeg. Kui ma seda aga ei proovi, siis ma ei saagi seda kunagi teada,» kirjutas Lehis meediale saadetud kirjas.

«Järgnev otsus ei tulnud kergelt, aga see on minu võimalus liikuda edasi. Annan teada, et lõpetan tänasest koostöö oma treeneri Helen Nelis-Naukasega. Olen oma treenerile tänulik tema panustatud aja ja kõige eest, mis ta on minu jaoks nendel aastatel teinud. Ükskõik mis juhtub edasi, esimene treener jääb esimeseks treeneriks, tema on ladunud aluse minu sportlaskarjäärile.

Veelkord aitäh, Helen!

Kellega alustan koostööd ma veel öelda ei oska, läbirääkimised käivad mitme erineva treeneriga nii Eestist kui ka välismaalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles