Wilson: Fordi peakontor tahab nautida edu, kuid peab selleks aitama meil Tänaku tagasi tuua

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Sander Ilvest

M-Spordi rallitiimi tegevjuht Malcolm Wilson rääkis Hispaania ajalehele AS, et nii Fordi Euroopa kui USA peakontorid tahavad nautida autospordis edu. WRC sarjas tähendaks see seda, et neil tuleks oma panust M-Spordi tegevusse tõsta.

Ajaleht AS tuletas Wilsonile meelde, et Tänak nimetas Soome rallil teda enda teiseks isaks. Wilson tõdes, et on Tänakuga lähedane, kuid M-Spordist on aegade jooksul läbi käinud teisigi häid sõitjaid.

«Kui ma vaatan rallide poodiumeid, siis näen seal paljusid piloote, kes on meie tiimis sõitnud. Mitte ainult Tänak, vaid ka Neuville ja Ogier. Need kolm meest on praegu teistest üle,» rääkis Wilson.

«Näeme kõvasti vaeva, et Tänak tagasi meie juurde tuua, aga vajame selleks Fordi tuge. Nii USAs kui Euroopas ollakse huvitatus edust, kuid selle jaoks peame enda juurde tooma sellise tippsõitja nagu Tänak,» jätkas Wilson.

Lisaks ütles M-Spordi tegevjuht, et hispaanlane Dani Sordo on suurepärane sõitja, kellega koos meeskondlik tiitel võita. «Kui tahad võita meeskondlikku tiitlit, siis Sordo on selleks ideaalne sõitja. Ta on peaaegu igal pool kiire ning teeb vähe vigu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles