Eesti juurtega Vene näitlejanna jäeti poliitilistel põhjustel rollist ilma (3)

Copy
Vene filminäitleja Julia Aug
Vene filminäitleja Julia Aug Foto: Konstantin Sednev / Postimees

«Ma absoluutselt täpselt tean – see on päriselt nii,» rääkis Eestis sündinud ja üles kasvanud Vene näitlejanna Julia Aug, kuidas tema väljaütlemised sotsiaalmeedias on tekitanud olukorra, et ta jäetakse rollidest ilma. 

Julia Aug rääkis intervjuus telekanalile Dožd, kuidas tema väljaütlemised sotsiaalmeedias ja intervjuudes on mõjutanud tema karjääri. Augi sõnul on tuttavad režissöörid tal palunud vähem sõna võtta päevapoliitilistel teemadel. Lisaks sellele on olukordi, kus ta on jäänud juba võtetel rollist ilma. 

«Ma lihtsalt sain aru, et see on minu väljaütlemiste, intervjuude, postituste (sotsiaalmeedias - toim) või veel millegi tagajärg. Ma ei saa öelda, et seda oleks tihti juhtunud, aga seda on olnud. Ja ma tean täpselt, et see on võimalik ja reaalne,» rääkis Aug ja lisas juurde, et ei tea konkreetselt neid inimesi, kelle tõttu võeti vastu taolisi otsuseid. 

Julia Aug pidi mängima seriaalis «Sinine roos» kohe pärast Kirill Serebrennikovi filmi «Õpilane» võtteid. Kolm päeva enne võtete algust teatati talle, et teda ei oodata sarja mängima. Tol ajal olid Augi perekonnal võlad ja seetõttu oli talle iga töö tähtis. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles