Brad Pitt õrritab: Quentin Tarantino kassahitist «Ükskord Hollywoodis» võib saada mahlane seriaal

Spekter
Copy
Brad Pitt «Ükskord Hollywoodis» esilinastusel
Brad Pitt «Ükskord Hollywoodis» esilinastusel Foto: LUIS CORTES / REUTERS / SCANPIX

Eestiski kassaedu nautivast Quentin Tarantino lavastatud mängufilmist «Ükskord Hollywoodis» (Once Upon A Time...In Hollywood) võib saada lühiseriaal.

Juba enne filmi kinodesse jõudmist käisid jutud, et kuna Tarantino pidi kinolevi jaoks oma uusima taiese armututesse ajaraamidesse mahutama, siis jäi tal üle palju head materjali, mida ei tohiks maailma eest peita ning seda lausa niivõrd mõtlemapaneval hulgal, et saaks lausa seriaaligi kokku.

Nüüd teatab IndieWire, et plaan võibki teoks saada. Et läinud kevadel õnnestus «The Hateful Eight» edukalt rahvani tuua Netflixis, siis jätkub ehk koostöö nüüdki – vähemalt Brad Pitti arvates. Näitleja, kes kehastab Hollywoodi-filmis üht peategelast, kinnitas The New York Times'ile, et idee olla väga erutav ning arutelud käivad.

Quentin Tarantino film «Ükskord Hollywoodis» viib vaatajad 1969. aasta muutuvasse Los Angelesse, kus teletäht Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ja ta kauaaegne kaskadöör Cliff Booth (Brad Pitt) üritavad tegutseda peaaegu tundmatuseni muutunud meelelahutusäris. Lavastaja ja stsenaristi üheksandas filmis on väga palju osatäitjaid ja mitmed süžeeliinid, mis avaldavad austust Hollywoodi kuldajastu viimastele hetkedele.

Apollo Kinodes alates 16. augustist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles