Raju rokisügis Forum Cinemas kinodes

Kultuuritoimetus
Copy
Raju rokisügis Forum Cinemas kinodes
Raju rokisügis Forum Cinemas kinodes Foto: Promopilt

September ja oktoober toovad Forum Cinemas kinodesse lausa kolm rokimaailma legendaarse tegija kontsertfilmi, mis toovad suurele kinolinale parima kvaliteediga maailma tuntuimad rokipalad ning tükikesed suurtegijate elust lavalaudade taga. Rokivad Metallica, Roger Waters ja Rush.

«Rokkmuusika ise ja kogu sellega kaasas käiv lavašõu on mõeldud ikka suurelt nautimiseks ja seepärast on meil eriti hea meel, et saame nüüd sellised legendaarsed tegelased nagu Metallica, Roger Waters ja Rush tuua kõikide fännide ette lühikese ajavahega ning võimalikult kvaliteetselt,» märkis Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod.

Forum Cinemas alustab rokist tulvil sügishooaega 9. septembril Coca-Cola Plazas kontsertfilmiga «Rush: Cinema Strangiato», mis võimaldab publikul heita pilgu legendaarse bändi «R40 LIVE» tuuri parimatele paladele. Muuhulgas kõlavad ka lood «Tom Sawyer», «Closer to the Heart», «Subdivisions» ja paljud teised. Lisaks näeb hetki lava tagant ja seninägematuid kaadreid bändi tegemistest. 

Novod lisas, et fännidele on filmi näol kindlasti tegemist maiuspalaga, sest muusika kõrval on palju rõhku pandud just materjalile, mida seni pole avaldatud. «Näiteks on seal eksklusiivsed intervjuud Tom Morello, Billy Corgani, Taylor Hawkinsi ja paljude teistega. Lisaks on pikalt juttu ka Geddy Lee’ga, kes valgustab oma uue raamatu hullumeelset ja kirglikku valmimise protsessi.»

2. oktoobril linastub kõikides Forum Cinemas kinodes Pink Floydi kaasasutaja ja loomingulise jõu Roger Watersi kontsertfilm «Us + Them», mis on Watersi 2017-2018. aasta kontserttuuri jooksul Amsterdamis üles võetud visuaalselt võimas teos, mis pakub Pink Floydi kõige kuulsamaid palasid legendaarsetelt albumitelt «The Dark Side of The Moon»,  «The Wall», «Animal», «Wish You Were Here» ja ka Watersi kõige viimaselt albumilt «Is This The Life We Really Want?».

«Vinge punkti meie rokkivale sügisele paneb ei keegi muu kui Metallica, sest 9. oktoobril saavad kõikide Forum Cinemas kinode külalised näha ülivõimast kontsertfilmi «Metallica & San Francisco Symphony: S&M2», mis on vändatud bändi 20. juubeli tähistamiseks korraldatud kontsertide sarjast «S&M Concerts»,» lausus Novod. Kuulda saab sümfooniaversioone nii Metallica klassikasse kuuluvatest hittidest 1999. aastal välja antud albumilt «S&M» kui ka uutest lugudest.

Lähemalt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles