VIDEO: Russalka ristmik saab viimase asfaltkihi

Claire Peinar
, Postimees TV toimetaja
Copy

Tallinnas Russalka ristmikul toimuvad suuremahulised asfalteerimistööd, kus esimene lõik Reidi teest kaetakse viimase teekatte kihiga.

Reedel alanud ja pühapäeva õhtuni kestvate asfalteerimistööde ajal on Russalka ristmikul alates kaubanduskeskuse «Must luik» eest kuni Vana-Pirita teeni liiklus 1+1 sõidureal.
8. septembri õhtul avatakse sadamast väljasõit Pikksilma tänava ja Reidi tee ristmiku kaudu mööda ehitatud Reidi teed ühesuunaliselt Russalka ristmikuni ja sealt edasi nii Lasnamäele, Piritale kui ka linna.

Reidi tee ehitaja, Verston Ehituse juhatuse esimehe Veiko Veskimäe sõnul kestavad ulatuslikumad asfalteerimistööd kolm päeva ning töid teostatakse korraga mitme brigaadiga. «Russalka ristmik on esimene osa Reidi teest, mis saab peale viimase asfaltkihi. Teekatte parema kvaliteedi tagamiseks paigaldatakse pealmine teekatte kiht samaaegselt erinevatel sõiduradadel mitme asfaldilaotajaga, mistõttu on tegemist tavapärasest suuremahulisema tööga. Selliselt laotatud teekate saab ühtlasem ning selle eluiga on pikem,» selgitas Veskimäe.

Russalka ristmikul toimuvad suuremahulised asfalteerimistööd, kus esimene lõik Reidi teest kaetakse viimase teekatte kihiga.
Russalka ristmikul toimuvad suuremahulised asfalteerimistööd, kus esimene lõik Reidi teest kaetakse viimase teekatte kihiga. Foto: Roman Neimann

Russalka ristmiku lõplik valmimise aeg on planeeritud oktoobri teise poolde ning kogu Reidi tee valmib käesoleva aasta novembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles